Belle Fleur

Ontwikkeling

Een online etalage

Home > Cases > Belle Fleur

#Showcase

Een website in een nieuw jasje

Belle Fleur Lingerie vroeg ons om hun verouderde website aan te pakken. Het resultaat, een moderne website waar ze hun prachtige collectie tentoon kunnen stellen. We hebben hun online image mogen gelijkstellen aan het niveau van hun winkel. Belle Fleur kan er vandaag als modewinkel digitaal terug uitspringen zoals ze dit doen met hun etalage.

Belle Fleur site in iMac

#UnstockTheStock

Products by design

Voor de voorstelling van de producten is er bij Belle Fleur niet veel uitleg nodig. Met een sterke focus op het visuele aspect werd het design opgebouwd en de verschillende merken als vertrkpunt geplaatst. Om de aandacht op de visuele elementen van de website te houden is het belangrijk dat deze werkt op de meest recente platformen anders wordt deze vaak sneller gesloten dan geopend.

Belle Fleur site in iMac

#BrandsUponBrands

Highlight op collecties

Omdat het voor Belle Fleur belangrijk is dat hun klanten in de winkel kopen is de website een online etalage of visuele trigger. Met sterke visuele blokken worden de bezoekers van de ene eye-catcher naar de andere geleidt, net zoals in een etalage.

Belle Fleur cadeaubonnen

Een cadeau voor beide

Online cadeaubonnen

Voor Belle Fleur Lingerie implementeerden we een online betalingsplatform zodat hun klanten via de website cadeaubonnen kunnen bestellen. Een functie die bij hun oude website ontbrak, zeker tijdens de feestdagen.