Clayton

Design Development Marketing

Clayton Steam Solutions

Home > Cases > Clayton

Clayton, een internationaal bedrijf dat stoom generatoren van de hoogste kwaliteit maakt en verkoopt met een wereldwijd netwerk aan distributeurs. Natuurlijk heeft een internationale speler ook een website nodig die hun volledig ondersteund op alle vlakken. We vertellen je graag meer over hoe we Clayton bijstaan met hun digitale evolutie.

Webdesign op maat

Totaalplatform voor internationale ondersteuning

Wereldwijd vertegenwoordigd zijn betekend ook een wereldwijde doelgroep. Als centraal punt vertrekkende vanuit claytonsteam.com wordt de website stapsgewijs uitgerold over verschillende landen in heel EMEA. De uitgebreide tools in het beheer van de website maken het mogelijk om met landen- en vertalingsmodules alle data aangepast kan worden per land en taal.

Technische data is niet saai

Technische fiches, overzichten van industriële producten, … ook deze data kan op een grafisch goede manier worden voorgesteld zonder foto's van tabellen te moeten toevoegen. Dit zorgt ervoor dat alle data zowel op dekstop als mobiel duidelijk en overzichtelijk is.

Veel, maar gestructureerde data elipse

Veel, maar gestructureerde data

Het spreekt voor zich dat standaard geen woord is dat in dit project (veel) gebruikt is. Zo is er in het Content Management Systeem ruimte voor de verschillende modules en gebruikers met tal van functionaliteiten. Van het bijsturen van de content met verschillende beheerdersrollen per functie en / of regio tot het updaten van de data achter de calculatie tool, en alles wat er tussen zit. Kort samengevat geeft het CMS de mogelijkheid om eenvoudig met verschillende personen de verschillende content te beheren zonder elkaar te hinderen.

Clayton Savings Calculator

De Savings Calculator

Wie wil er nog eindeloze Excel sheets manueel invullen? Digitaliseren is de oplossing. In samenwerking met de bestaande calculatieplatformen en geutomatiseerde formules is de calculator overgenomen in de website. Zowel op technisch als gebruiksvriendelijkheids vlak is het digitaal nabouwen van een Excel file mogelijk. Dit zorgt voor een tool die zowel door potentiële klanten gebruikt kan worden als extra ondersteuning bij verkopers.

Het uiteindelijke doel van de calculator applicatie? Met actuele date de total cost of ownership berekenen en vergelijken aan de hand van de verschillende factoren die hier invloed op hebben.

Testen? Bekijk de calculator hier