Forum Advocaten

Development Marketing

Een hedendaagse rebranding van de website

Home > Cases > Forum Advocaten

#Lawyers

We work for people not clients

Forum Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Antwerpen dat zich toespitst op verschillende praktijkgebieden. Om aan te sluiten bij de eisen van het bedrijf was een visuele en structurele vernieuwing van de website noodzakelijk.

Informatie verwerken

Om de volledige herstructurering van de website te optimaliseren is het totaal opgesplitst in verschillende blokken zodat bezoekers steeds snel en efficiënt terug vinden wat ze zoeken. Daarnaast is er een zoekfunctionaliteit geïntegreerd die aansluit bij de werking van het advocatenkantoor, door deze bijsturing worden de bezoekers overzichtelijk tot bij de juiste informatie gestuurd en kunnen ze op de correcte manier Forum Advocaten contacteren.

Forum Advocaten bestaat uit een team van meer dan 10 personen met ieder hun eigen specialisaties. Om de advocaten, de specialisaties en de praktijkgebeiden met elkaar te verbinden is er een achterliggende structuur die hier efficiënt op inspeelt.

Forum CMS elipse

Digitale groeimogelijkheden

Een advocatenkantoor dat zijn dienstverlening in vijf verschillende talen aanbiedt heeft de bijhorende groeimogelijkheden nodig. Met een achterliggend CMS dat op maat is ontwikkeld om de grote hoeveelheid content te verwerken op een efficiënte manier biedt dit de mogelijkheid om stapsgewijs uit te breiden. Zo wordt de website gebruikt als werkinstrument en niet als statische informatie.

Google Partner Badge

Lancering met advertenties

Als Google Partner zijn we met Forum Advocaten een samenwerking gestart voor een aansluitende Google Ads campagne gelanceerd die inspeelt op de verschillende praktijkgebieden. Deze campagne biedt inzichten in de zoekresultaten en maakt een constante optimalisatie mogelijk. De samenwerking tussen SEO en SEA heeft ervoor gezorgd dat de website met de nodige visibiliteit werd gelanceerd.