KSV Temse

Ontwikkeling

Een online voltreffer

Home > Cases > KSV Temse

#Matchday

Kalenders, rankings en meer

Het online platform van KSV Temse was dringend aan vernieuwing toe en het was belangrijk dat we vanaf het begin (vergeef ons deze pun) kort op de bal gingen spelen. Zoals alle voetbalclubs had KSV Temse enkele specifieke vereiste zoals een online kalender, ranking systeem en meer. Ontdek hoe we van deze website een voltreffer hebben gemaakt voor de club.

KSV Temse website in MAC

#OnlineManagement

Imports en data

Omdat er bij een match veel data wordt opgeslagen kozen we er voor om naast de traditionele CMS functionaliteiten ook een directe Excel import te voorzien. Deze import biedt een meerwaarde voor de beheerders van KSV Temse omdat ze simpelweg een Excel kunnen invullen en deze uploaden om grote hoeveelheden data in het systeem te brengen.

Hoe een volledig voetbalseizoen in elkaar zit gaan we hier niet uit de doeken doen, maar laat ons zeggen dat het meer is dan de cijfers op het scorebord. Het back-end systeem voorziet buiten het uploaden van match data de mogelijkheid om het hele voetbal gebeuren in kaart te brengen. Verschillende seizoenen, competities en teams zijn eenvoudig in te voeren in het systeem, of nog beter, ze worden automatisch gegenereerd door de imports.

Zo worden niet alleen de matchen van KSV Temse bijgehouden en krijg je een volledig beeld van het voetbalseizoen.

KSV Temse site in iMac

#VoorDeFans

We doen het allemaal voor de fans! Hoe belangrijk het verwerken van de data ook is, we doen het voor de bezoekers. Het is belangrijk dat ze alle informatie die ze zoeken eenvoudig kunnen bereiken. Van wedstrijdkalenders tot media naar blog posts en meer. Voor de KSV Temse fans is de website een ware content goudmijn waar ze de nabeschouwing kunnen doornemen en hun al kunnen voorbereiden voor de volgende match.

KSV Temse video rapportage

#Events

Footdinners

Gedaan met inschrijven via mail en telefoon om dan alles op een kladblad bij te houden. Zoals bij de meeste clubs worden er bij KSV Temse verschillende events georganiseerd en hebben we hierop kunnen inspelen. Via de evenementen module kunnen ze bij KSV Temse hun evenementen opmaken en voorzien we automatisch bij elk evenement de mogelijkheid om in te schrijven, dus geen onoverzichtelijke kladbladen meer.

GOOAAAAL

Bij elke project breiden we onze kennis uit en hier kunnen we wel zeggen dat we onze kennis in de sportwereld hebben uitgebreid. Naast het opfrissen van de buitenspel-regel biedt dit ons de mogelijkheid om ook verder sportclubs digitaal te versterken want ook wij gaan 100% om (online) te scoren