Nirwana

Ontwikkeling

Website als portaal naar een meubelwinkel op maat

Home > Cases > Nirwana

#Relax

Stijlvol en natuurlijk

Nirwana is een meubelzaak die zich focust op het welzijn van de mens. Comfortabel in je eigen huis zijn is waar hun bedrijfsfilosofie om draait. Het komt dan ook niet als een verrassing dat al hun meubelen van de beste kwaliteit, ergonomisch en ecologisch zijn.

Website Nirwana meubelzaak elipse

#Zen

Product highlights en meer

De website werd opgesteld in lijn met de huisstijl van Nirwana. Een rustig design met een grote focus op de verschillende merken en producten die ze aanbieden. Aangezien hun zeer groot aanbod aan verschillende producten was het een uitdaging om een rustig en fris geheel te behouden waar toch alles aan bod en tot zijn recht kan komen.

Producten beheren en aanmaken

Een website is een online voorstelling van je winkel, het is dus noodzakelijk dat het aanbod steeds up-to-date kan gehouden worden. Om dit te bekomen bouwden we een meubelbeheersysteem dat de klant in staat stelt nieuwe meubelen toe te voegen en bestaande aan te passen of te verwijderen. Een beheersysteem met een lage leercurve zorgden er voor dat de klant probleemloos aan de slag kon in no-time.

Nirwana in Iphone elipse

#PersonalTouch

Een portaal naar een persoonlijke begeleiding

Nirwana gaat 100% in een persoonlijke aanpak, het was dan ook hun bewuste keuze om niet voor een webshop maar een website te gaan. De website hoorde een portaal te zijn die de klanten aantrekt, informeert en door leid naar de fysieke winkel in Hoboken. Om de perfecte meubels te vinden die je niet enkel mooi vindt maar ook als gegoten voelen zijn er namelijk experts nodig om je bij te staan.