Concept & Creatie

Van idee tot uitgewerkte campagne

Home > Diensten > Concept & Creatie
Creation Concept Services visual.

Creatieve aanpak

Producties op maat

We ontwikkelen creatieve concepten om “Wow” tegen te zeggen. Je kan samen met ons brainstormen over je volgende campagne. Een samenhangend geheel dat jouw huisstijl uitstraald en je campagnedoel optimaal bereikt is het eindresultaat.

Webdesign

Een ontwerp voor jouw website dat op elk formaat even indrukwekkend is. Professioneel? Hip en Trendy? Wij creëren onze ontwerpen op maat zodat je huisstijl op de letter gevolgd wordt en jouw digitale communicatie in lijn is met je algemene bedrijfscommunicatie.

Branding

Je merk consistent voorstellen in een wereld met verschillende vormen van interactie is geen simpele opdracht. Samen met jou werken we je merk identiteit uit die kan dienen voor alle communicatievormen. We zijn ook “merkbewaker” en zorgen dat je merk steeds goed wordt gepresenteerd.

Print

Print en web leunt nog veel tegen elkaar aan en ook op het niet-digitale front zijn we actief. Voor het beste bereik is een combinatie van online en offline marketing soms noodzakelijk. We werken probleemoplossend met de beste strategie voor jouw bedrijf.

UX / UI

Bij Popkorn geld steeds het “User first” principe. We bepalen in de analyse fase waar uw gebruikers zich bevinden en creëren in de eerste plaats voor deze toestellen. Daarnaast is het gebruiksgemak steeds van essentieel belang voor een optimaal resultaat.

Motion / Video

Animaties creëren van stilstaande beelden? Een volledige video producen van storyboard tot eindresultaat? We werken steeds met de laatste nieuwe technologieën en hebben alles in huis.

Foto Popkorn Team

Steeds een design op maat

Ken je Robin al?
Zijn creatieve brein staat geheel ter jouw beschikking, contacteer Robin voor een project op maat.

+32 468 51 12 03 Contacteer ons

In de praktijk

Enkele referenties

Thierens Van Wauwe Facebook foto in mobile elipse

Thierens Van Wauwe

Memories are diamonds.

Een online marketing strategie die zo goed bij je merk past als een ring om je vinger. Voor juwelier Thierens Van Wauwe gingen we aan de slag met ons online arsenaal, gewapend met camera's en een sterke dosis creativiteit.

Bekijk deze case

DAF Trucks BELUX

Video, animaties en meer.

Met onze cameraploeg aan je zijde krijgt jouw event een blijvende online herinnering. Voor DAF reden we een dagje mee met hun International Truck of the Year.

Bekijk deze case

Kaai 22

Drinks - Summer - Share - Win

Samen met Kaai 22 en Kerel lanceerden we een zomercampagne om de sociale media van Kaai 22 een boost te geven. Doormiddel van een unieke hashtag #KerelAtKaai22 konden bezoekers meedoen aan de actie door een leuke foto te delen bij Kaai 22. Om deze actie optimaal te kunnen opvolgen zorgden we voor een Instagram- en Facebookcounter bij Kaai 22.

Bekijk deze case