Innovatie

Vernieuwing is vooruitgang.

Home > Diensten > Innovatie
Innovatie Services visual.

#Discover

Nieuwe mogelijkheden blijven ontdekken

Bij alle nieuwe ontwikkelingen verspillen we geen tijd. We gaan meteen van start met testen en evalueren of deze nieuwe toepassingen een meerwaarde kunnen bieden aan onze klanten. Als dit het geval is, verdiepen we ons zodat we deze meerwaardes kunnen aanbieden en integreren bij onze klanten.

Chatbot

24/7 beschikbaar zijn om specifieke vragen te beantwoorden is niet evident. Chatbot’s zijn vaak de ideale oplossing om specifieke vragen van klanten te beantwoorden. Indien je verschillende malen dezelfde vraag krijgt per dag kan een chatbot de workload van je bedrijf al drastisch verlichten.

360° Video / Foto

Via 360° video’s en foto’s geven we een nieuwe dimensie aan het gekende beeldmateriaal. Met integraties in websites en sociale media zijn deze visuele weergaves al snel populairder geworden dan hun klassieke voorgangers. Met een VR-bril kan je deze beelden zelfs meenemen naar een beurs of ander event.

Social applications

Ook op sociale media veranderd er steed meer, wil je je onderscheiden van de anderen is creativiteit niet altijd genoeg. Aan de hand van geautomatiseerde applicaties kunnen we voor een ludieke en persoonlijke touch zorgen op je Facebookpagina.

In de praktijk

Enkele referenties

Facebook Autoreply

Facebook Comment Autoreply

Wat is jouw ludieke wintersport?

Om bij te blijven in de laatste nieuwe Social Media trends maakten we een Autoreply Bot die gespecialiseerd was in het bepalen van de perfecte Alternatieve Wintersport voor jou!

Bekijk op Facebook

Wij luisteren naar uw verhaal

Ken je Stijn al?
Hij komt graag eens langs om naar je verhaal te luisteren.

+32 476 60 32 46 Contacteer ons
Facebook Chatbot

Facebook Chatbot

Bedrijfspanden zoeker

Aan de hand van bepaalde keywords start er een automatisch gesprek. Niet alle bezoekers hebben dezelfde vragen maar als je “Hey Ellis” zegt helpt Ellis de Chatbot je aan het ideale bedrijfspand!

Bekijk op Facebook