Marketing, Social Media & Google Ads

Uw online identiteit op de kaart zetten in de wereld van het web en Social Media.

Home > Diensten > Marketing, Social Media & Google Ads
Marketing Services visual.

#CreateConversions

Bezoekers omzetten in conversies

Bij online marketing draait het allemaal om de juiste mensen aan te trekken en deze te laten converteren. Hiervoor gebruiken we de gepaste kanalen, middelen en technieken voor het optimaal resultaat binnen het vooropgestelde budget. Slim gebruik van AdWords (nu bekend als Google Ads) gecombineerd met jouw website zorgt voor een optimale campagne die je naamsbekendheid en klantenbestand sterk kan doen stijgen.

Search Engine Optimization (SEO)

Net als jij gaat ook je doelpubliek op zoek naar informatie op Google. Aan de hand van de juiste aanpak en SEO-technieken verschijnt ook jouw bedrijf bovenaan in de lijst van organische zoekresultaten. Met een SEO-analyse en website optimization zorgen wij er voor dat ook jij tot de top resultaten van Google zal behoren.

Het is niet genoeg om enkel Google tevreden te stellen over je website snelheid en techniek, maar het aller belangrijkste is dat jouw website relevant wordt voor de zoekers. Aangepaste SEO-content die naadloos aansluit bij de zoektermen en het doel van een gebruiker (meer informatie, aankopen of wat dan ook) zorgt er voor dat je de gebruiker op het perfecte moment gaat bereiken.

Google Partner Badge

Search Engine Advertising (SEA)

Wanneer je echt je concurrenten de loef wil afsteken in de Google rankings zet je best in op adverteren. Adverteren op Google dankzij Search Engine Advertising geeft je website de hoogst mogelijke plaats boven alle andere concurrenten of zoekresultaten. Op welke zoektermen je gaat targeten of welke content je adverteerd heb je zelf in de hand, maar elke aanpak heeft een gouden formule. Je betaald enkel voor daadwerkelijk behaalde clicks, views of conversies en speelt met behulp van real-time aanpassingen aan je ads in op de meest gezochte termen. Ook heb je met SEA je budget, content of instellingen gemakkelijk in de hand wanneer je maar wil.

SEA is een vlotte en efficiënte manier om voor meer bezoekers, klanten of merkbekendheid te zorgen. We helpen je graag verder met het boeken van snelle, meetbare resultaten voor jouw bedrijf.

Social Media

We stellen samen met jou een contentplan op met een mix van persoonlijkheid en professionaliteit. Niet enkel je sociale aanwezigheid wordt versterkt, ook je naamsbekendheid groeit en de relatie van je merk met je doelgroep wordt versterkt.

Adverteren

De juiste boodschap op het juiste kanaal op het juiste moment, dat is het recept voor succesvol adverteren. We gaan niet uit van geluk maar zitten met één oog steeds op de data gericht. We analyseren je doel en stellen de meest optimale Facebook Ad of Google Ads campagne op voor jouw merk en sturen snel bij waar nodig. Een transparante, meetbare aanpak voor elk doel of campagne.

Marketing Services visual.

#InHetZicht

Google Ads is overal

Wist je dat meer dan 90% van internet gebruikers Google advertenties te zien krijgt? Wij zorgen er voor dat jouw naam in de top resultaten van Google terecht komt. We analyseren de beste keywords en ad placements zodat je overal terug te vinden bent. Adverteren bij Google is niet enkel een placement bij een Google Search resultaat, je komt ook op alle partner websites en YouTube terecht. Zolang jouw advertentie relevant is naar je gebruiker zal hij hem te zien krijgen. Dat is de kracht van Ads, je advertentie wordt enkel getoond aan mensen die ook daadwerkelijk op zoek zijn naar een topic waar jouw bedrijf in thuishoort.

Hoe gaat Google Ads in zijn werk bij Popkorn?

Om er voor te zorgen dat jouw bedrijf met Google Ads meer online conversies krijgt doorlopen we samen met jou een aantal stappen. Eerst kijken we hoe we jouw website kunnen optimaliseren voor bezoekers die via Google Ads op jouw website terecht komen. Want hoe beter de ervaring voor de gebruiker, hoe sterker je ranking in Google zal worden. Daarna analyseren we verschillende keywords die aansluiten bij jouw website om de juiste bezoekers te targeten. Deze keywords worden gegroepeerd in aparte Ad Groups met elk hun eigen gespecificeerde Ads waar ze perfect bij aansluiten. Een sterke copy en call-to-action zorgt er in de laatste fase voor dat de gebruiker op jouw advertentie gaat klikken en niet die van jouw concurrent.

In de praktijk

Enkele referenties

Remico Adwords

Remico

Google AdWords campagne voor bedrijfsvastgoedmakelaar

Om de merkbekendheid en contact aanvragen te versterken hielpen wij Remico bij het opzetten van een sterke AdWords campagne. Adverteren op Google is snel en doeltreffend voor ieder bedrijf.

Bekijk deze case
DAF Trucks Facebook foto in mobile elipse

DAF Trucks BELUX

Keep on trucking on Social Media

Voor deze toonaangevende truckproducent is de merkrelatie met hun doelgroep essentieel. Communiceren doet u niet als multinational maar als persoonlijk merk.

Bekijk deze case

Wij luisteren naar uw verhaal

Ken je Stijn al?
Hij komt graag eens langs om naar je verhaal te luisteren.

+32 476 60 32 46 Contacteer ons
Ann Coppens Facebook foto in mobile

Ann Coppens

Wij lanceerden deze award winning natuurfotograaf in de jungle van het web!

Door onze aanpak kon Ann Coppens rustig haar passie voor het fotograferen van dieren voortzetten terwijl wij haar online identiteit klaarstoomden. Bekijk hoe we dit gedaan hebben en geniet van de prachtige natuurfoto's van Ann.

Bekijk deze case