Webdevelopment & Design

Een op maat gemaakte digitale oplossing in jouw huisstijl.

Home > Diensten > Webdevelopment & Design
Development visual.

Webdevelopment en design

Een totaaloplossing voor jouw web project

Voor elke toepassing schakelt ons technisch team de juiste technologieën in op maat van je bedrijf. De ontwikkeling van een website, webshop of webapplicatie, ieder bedrijf kan bij ons terecht. Wij voorzien development en design voor elk budget. We bekijken graag hoe we jouw web project optimaal kunnen lanceren.

Websites

Van landingspagina naar bedrijfswebsite tot een framework dat verdeeld wordt over onafhankelijke verkopers. Door regelmatige bijscholingen werken we met de meest performante technologieën en efficiëntste methodes aan je digitale uitbreidingen. Een totaalwebsite of een one-page design? Alles is mogelijk.

Webshops

Als online verkooppunt werken we in het verlengde van je bedrijf. Werk je volledig van thuis uit of zit je met verschillende magazijnen waar stock belangrijk is, voor ieder bedrijf kunnen we de nodige toepassingen ontwikkelen zodat je kan groeien.

Webapplicaties

Zit je met veel data, verschillende formulieren of gewoon tijdrovende taken die efficiënter kunnen? Formules optimaliseren, een workflow automatiseren, … kortom kan je bij ons terecht voor alle problemen voor alles wat efficiënter kan.

Digitaal maatwerk

Als je als bedrijf reeds met verschillende software pakketten werkt en deze wenst te integreren in een digitale oplossing is maatwerk belangrijk. Al vanaf het opstellen van het design hebben we een doordachte aanpak voorzien om jouw bedrijfssoftware te integreren.

Webdesign

Niet enkel de code achter je website is belangrijk maar ook het design. Voor alle soorten design kunnen wij een aanspreekpunt zijn. Banners, campagne one-pagers, opmaken van afbeeldingen, ... Onze designer is in alle markten thuis.

Foto Popkorn Team

Heb je een nieuwe uitdaging?

Ken je Kevin al?
Hij zorgt voor de meest performante en snelle ontwikkelingen in jouw web projecten. Contacteer Kevin en je krijgt meteen een inzicht in hoe wij kunnen helpen om je online identiteit uit te bouwen

+32 468 51 12 03 Contacteer ons

In de praktijk

Enkele referenties

Remico website foto in desktop elipse

Remico Bedrijfsvastgoed

Het juiste pand via het web

Het integreren van de bedrijfssoftware van Remico in hun website was een uitdaging die we maar al te goed hebben volbracht. Dagelijkse synchronisatie met hun database zorgt voor een website die steeds een up-to-date aanbod toont van hun panden in de aanbieding.

Bekijk deze case
Belle Fleur website foto in desktop

Belle Fleur Lingerie

Cadeaubonnen voor iedereen

Niet enkel Bol, Zalando of Coolblue verkopen online. Voor handelaars die online een meerwaarde willen aanbieden aan hun klanten is een eerste stap vaak het aanbieden van cadeaubonnen. Deze integraties zorgen ervoor dat je zonder grote investeringen de online koopkracht van je doelgroep kan ontdekken.

Bekijk deze case