Analyse & Strategie

Hoe ga jij de volgende uitdaging aan?

Home > Diensten > Analyse & Strategie
Strategy Services visual.

#Insights

We kruipen in de huid van jouw bedrijf

We verzamelen alle nodige inzichten rond jouw merk, klanten, doelgroep, stakeholders, … om zo de gepaste strategie voor jouw bedrijf te bepalen. Alleen zo is het mogelijk een voordeel te ontwikkelen dat positief zal zijn voor jouw bedrijf binnen jouw sector.

Bedrijf

In de eerste fase is het belangrijk om jouw bedrijf helemaal te begrijpen en waar je naartoe wilt. Waar sta je momenteel, wat zijn je doelen en binnen welke periode wens je deze te realiseren.

Positie

De volgende factor is de bedrijfspositionering in jouw sector en tov jouw klanten, leveranciers, stakeholders, … Deze positionering vertelt ons meer over alles wat er zich rond jouw bedrijf afspeelt.

Strategie

Aan de hand van de vergaarde kennis en inzichten wordt er een digitale strategie bepaald op maat van jouw bedrijf. Deze strategie focust zich om de vooropgestelde KPI’s te bereiken.

Analyse Services visual.

#NoStress

Ben je nog niet zeker?

Starten met een digitale strategie is voor vele bedrijven een grote stap die niet overnacht gebeurt. We bieden ook de mogelijkheid om samen met jou een strategie uit te werken voor een specifiek onderdeel van jouw bedrijf die je verder zelf in werking kan stellen.

In de praktijk

Enkele referenties

Kaai22 facebook screen in mobile elipse

Kaai 22

Social media en reviews

Score’s, reviews, reacties, … het is dagelijkse kost in de horeca. Hoe ga je om met deze vorm van communicatie naar jouw cliënteel en hoe haal je hier een voordeel uit?

Ontdek deze case

Wij luisteren naar uw verhaal

Ken je Stijn al?
Hij komt graag eens langs om naar je verhaal te luisteren.

+32 476 60 32 46 Contacteer ons
VDB website

VdB Energie

Aanvragen van tankkaarten

Om de doelgroep beter te bereiken, kunnen de klanten nu hun tankkaarten ook online aanvragen. Sinds de lancering van de website is het aantal aanvragen aanzienlijk gestegen.

Ontdek deze case