360° Panorama's

Kort en in “moeilijke” woorden gezegd: een sferisch panorama beeld. Om het gemakkelijk te stellen een foto die er uit ziet als: wat je goudvis uit zijn bokaal van de buitenwereld ziet.

Wat is het?

Een speciale camera maakt een opname van alles wat zich rond hem bevindt en maakt hier één beeld van. Wanneer je het rond een bal zou spannen zie je een panorama beeld waar je in rond kan kijken. Een volledige 360 graden panorama foto van jouw bedrijf, zaal, restaurant of dergelijke, alles is mogelijk. Deze kan je plaatsen op Facebook of op jouw website om zo je bezoekers een inzicht te geven van wat ze kunnen verwachten wanneer ze jouw locatie bezoeken. Ze kunnen met hun muis (of smartphone) rondkijken op de foto en zien wat er zich voor de camera, maar ook achter de camera bevindt.

Waarom zou ik?

Bezoekers zijn vaak nieuwsgierig naar wat ze kunnen verwachten wanneer ze naar een bepaalde locatie gaan. Een groot percentage van website bezoekers van restauranten komt speciaal naar de website om een beeld te krijgen van waar ze terecht zullen komen wanneer ze er gaan eten. Niet alleen de menu maar ook foto’s van je aantrekkelijke zaal overtuigen je bezoekers om effectief er naartoe te gaan. Statische foto’s zijn mooi maar een interactieve 360 graden panorama waar ze zelf in kunnen rondkijken geeft nog meer “Wow!” effect.

Hoe kom ik er aan?

Om deze foto’s te nemen heb je een speciale 360 graden camera nodig. Laat dat nu net iets zijn dat wij in onze gereedschapskoffer hebben liggen. Wij komen bij jou ter plaatse, kiezen samen met jou een goed centerpunt uit om de camera te plaatsen en bezorgen je nadien de foto zodat jij hem op je Facebookpagina of website kan plaatsen.