Developer / Content Creator

Kevin Peters

Kevin Peters

#Technologie

Explore the world, through the web.

Als Back End Developer en Content Creator zorgt Kevin er voor dat jouw website of web project zowel voor als achter de schermen vlot blijft draaien. Zijn ideeën zorgen ervoor dat jouw doelpubliek je merk langs het web ontdekt. Naast coderen en brainstormen is Kevin een enthousiaste concertganger, met een liefde voor de zwaardere metalen in de muziek.

#Skills

Kevin is de beste in

Laravel development

PHP Development in Laravel is Kevin zijn beste skill. Een jaarlijkse trip naar Laracon in Amsterdam hoort hier dan ook standaard bij. Door doordachte structurele code te schrijven zorgt hij voor een stabiele en snelle website voor elk project.

Ads

Als je graag wil adverteren op Google dan kan Kevin je ook zeker helpen. Campagnes opstellen en de meest optimale adverts uitzoeken behoort ook tot Kevin zijn lievelingsbezigheden. Een duidelijk meetbaar resultaat en een stijging in conversies is de einduitkomst.

Content Creation

Van brainstormen tot filmen, bij Kevin kan je terecht voor alles wat je nodig hebt om jouw merk op Social Media, websites of in folders te promoten. Gewapend met onze camera’s zorgt Kevin voor de ideale beelden die we nodig hebben voor jouw project.

Oneindig web, en web’er.

Zijn carrière

Computer Nerd

Kevin zijn tienerjaren werden gedomineerd door gaming en computers. Zelf zijn pc’s in elkaar knutselen en werkende krijgen was een van zijn vele passies. Zijn interesse voor Hardware maakte plaats voor Software, en hij begon aan een opleiding in Informatica.

Web Developer

Na zijn Bachelor in Toegepaste Informatica te behalen in 2013 kon Kevin meteen aan het werk bij zijn stage bedrijf, FamousGrey. Hij werkte daar voor klanten als De Lijn, NMBS, Jupiler, Electrabel, Ketnet en andere grotere merken.

Popkorn

Begin 2017 kwam het moment voor verandering. Kevin maakte de switch van FamousGrey naar Popkorn, waar hij samen met Stijn de grondlegging van Popkorn op punt stelde. Kevin is onze Back End Developer, Social Media Manager, Content Creator, Advertising Expert en meer. Bij Popkorn geloven we in het delen van kennis, en Kevin heeft naast zijn ervaring in Development al vele skills bijgeleerd.

Ambities

Naar de toekomst toe wil Kevin zijn skills in Development en Marketing verder uitbouwen. Hij wil een nog sterkere all-rounder worden op het vlak van digitale projecten. Ook ziet hij zichzelf wel in een rol als Digital Project Manager wanneer we bij Popkorn de grootte van ons team gaan uitbreiden.

Kevin's Picks

De Personal Favourites van Kevin

Laatste inzichten

Geschreven door Kevin