CFO / Data analyst

Liesbeth Van Raemdonck

Liesbeth Van Raemdonck

#Numbers

Alles kan geautomatiseerd worden!

Als rekenwonder telt Liesbeth alle cijfertjes en verzorgt ze de nodige analyses. Naast de interne cijfers houdt Liesbeth zich ook bezig met het optimaliseren van fomules en logaritmes voor onze klanten.

#Skills

Liesbeth is de beste in

Data analyse

Niets is zo interessant als cijfers want cijfers liegen niet. Geen twijfels of discussies maar feiten worden door Liesbeth op tafel gelegd. Aan de hand van bestaande data inzichten verzamelen en analyses maken is wat Liesbeth het liefste doet.

Formules en logaritmes

Niets is willekeurig, welke berichten je ziet op sociale media, de reclame die je krijgt het is allemaal op voorhand bepaald. De beste resultaten komen dan ook door uitgebreide formules en logaritmes te implementeren in de nodige applicaties.

ROI berekening

Marketing mag niets kosten, het moet opbrengen. Twijfel je of een investering wel voor het nodige rendement zorgt? Liesbeth maakt een duidelijk overzicht wat de return is voor jouw investering.

Invest in the future, before the future is the present.

Haar carrière

Tweetalig

Op 14 jarige leeftijd ging Liesbeth al opzoek naar extra uitdagingen en heeft ze haar studies verder gezet in Wallonië. Hier leerde Liesbeth al snel dat meertaligheid een grote meerwaarde is in België.

Handelsingenieur

Als universiteits student begon Liesbeth haar studies handelsingenieur. Hier ontwikkelde ze zich al snel tot een alleskunner met een voorliefde voor automatisatie in systemen en worflow.

Ondernemer

Na haar studies ging Liesbeth aan de slag in het familiebedrijf van haar ouders, VRD Logistiek. Iets later heeft ze ook Remico bedrijfsvastgoed overgenomen waar ze tot op heden het dagelijks beheer doet.

CFO Popkorn

Eind 2017 heeft Liesbeth het financieel luik van Popkorn voor zich genomen. Met een brede kennis van ondernemen en financiële aspecten zorgt zij nu niet enkel voor de financiën maar ook voor het uitwerken van verschillende logaritmes en formules.

Puppy Arthur! #newpuppy

A post shared by Liesbeth (@liesbethvrd) on

Invest in the future! 🤖 #quote #quotesofinstagram #future #robots #artificialintelligence

A post shared by Popkorn (@popkornbelgium) on

Our Monday is better than yours #skifie #friends #ski #snowfall

A post shared by Liesbeth (@liesbethvrd) on