Designer / Marketeer

Robin Reyns

Robin Reyns

#Design

If the user can't use it it doesn't work

Als Designer van het team is Robin verantwoordelijk voor alle digitale ontwerpen. Naast zijn werk is hij steeds te vinden op het baseballveld. In de winter staat hij steeds klaar om met zijn snowboard de berg af te gaan.

#Skills

Robin is de beste in

Creatie

Als designer van het team zorgt Robin steeds voor adembenemende ontwerpen. Met zijn werk vertelt hij het juiste verhaal aan jouw gebruikers.

Video & animatie

Via bewegende beelden kan je je bedrijf of merk in de spotlight zetten. Van logo animaties tot volledige bedrijfsvideo, Robin zorgt voor een optimale visualisatie van je bedrijf.

Social Media

Als echte millenial is Robin ook altijd online. Robin is enorm geïnteresseerd in het gedrag van mensen op sociale media. Aan de hand van creatieve strategie kan jouw social media kanaal uitgroeien tot een echte meerwaarde in jouw bedrijf.

If a user is having a problem, it’s our problem

Zijn carrière

Digital Media Manager

Robin begon zijn hogere studies met de bachelor Communicatiemanagement. Tijdens deze opleiding kwam zijn passie voor de online wereld naar boven. In zijn laatste jaar koos hij dan ook voor digital media management waar hij zijn kennis over online marketing en social media management verder uitbreidde.

Multimedia Designer

Na zijn eerste bachelor wou Robin meer bijleren over de technische kant van het web. Hij studeerde in 2017 met cum laude af als Interactive Multimedia Designer op Thomas More. In zijn laatste jaren als student leerde Robin veel bij over werken in een professionele omgeving dankzij verschillende vakantiejobs (Boss Data, Chestnote) en zijn stage (Continuous). In deze tijd specialiseerde Robin zich in UX-design, motion design en front-end development.

Designer Popkorn

Na zijn studies is Robin gestart als designer en front-end developer bij Popkorn. Als nieuwste lid van Popkorn zorgt Robin voor adembenemende ontwerpen op maat van de klant.

Laatste inzichten

Geschreven door Robin