CEO & Founder / Strategist

Stijn Schets

Stijn Schets

#Ondernemend

Leef vandaag, ontwikkel voor morgen

Aan het roer van het bedrijf zorgt Stijn ervoor dat alles vlot verloopt. Naast zijn werk is Stijn veel bezig met sport en digitale trends, daarnaast is hij gepassioneerd bezig in ondernemersorganisaties zoals Unizo Temse en TTS Ondernemingsclub vzw.

#Skills

Stijn is de beste in

Strategie

Als ondernemer werkt Stijn hedendaagse strategiën uit die zich focussen op de groei van bedrijven. Door concrete planningen met op maat uitgewerkte strategiën zorgt hij voor een unieke aanpak per project.

Optimalisatie

Als je teveel hetzelfde aan het doen bent ben je waarschijnlijk verkeerd bezig. Met dit in het achterhoofd gaat Stijn nooit blindelings projecten uitwerken maar gaat hij ook kijken waar eventuele optimaliseringen kunnen worden gedaan.

Trends

Het zal wel iets met de sector te maken hebben maar Stijn heeft een grote passie voor de nieuwste snufjes wereldwijd. Je kan er dus zeker van zijn dat je zal niet opgezadeld worden met “out-dated technology”.

You can’t choose the channel of communication, your customer does.

Zijn carrière

Webontwikkeling sinds 2008

Al van jonge leeftijd had Stijn de passie voor de digitale sector te pakken. Waar hij ooit starte aan zijn carrière in de digitale wereld is hij nu ook jurylid voor de eindwerken.

Webapplication developer

Als hogere studies is Stijn met Cum Laude afgestuurd als webapplication developer op Thomas More. Tijdens zijn studies heeft hij meegewerkt in een Practice Enterprise van Thomas More, Designosource. Zijn studies hebben hem veel bijgebracht op verschillende vlakken, voor Stijn is het belangrijkste elementen bepalen welke technologie voor welk project het best wordt gebruikt.

Zelfstandig webontwikkelaar

Na zijn studies is Stijn gestart als zelfstandig webontwikkelaar. Hier heeft hij verschillende websites ontwikkeld en heeft hij zich gespecialiseerd in het vertalen van een bedrijfsstructuur naar een digitaal verhaal.

CEO & Founder Popkorn

Eind 2016 kwam het tot een kantelpunt, projecten werden te groot en het werk werd teveel. Stijn besliste om de stap te nemen naar een groter geheel en richte Popkorn op. Samen met Kevin als eerste medewerker was er een stijging snelheid en kennis. Tot op heden staat Stijn nog altijd in voor de dagelijkse leiding van Popkorn.