Grafisch Ontwerper / Content Creator

Thibeau Piessens

Thibeau Piessens

#pixelperfect

Make it simple, but significant

Als jongste en nieuwste teamlid van Popkorn is Thibeau verantwoordelijk voor zowel grafisch werk als social media content. Wanneer het weekend is zie je hem meestal op een voetbalveld en kan je hem al eens tegenkomen in één van de café’s te Bornem. In de winter kan je hem ook van de zwarte piste zien scheuren met zowel ski’s als snowboard.

#Skills

Thibeau is de beste in

Design

Met zijn oog voor detail zal Thibeau ervoor zorgen dat jouw product zich zal onderscheiden van alle andere. Je zal direct opvallen met een design speciaal voor jou op maat gemaakt.

Video & animatie

Thibeau zal ervoor zorgen dat je de scherpste beelden hebt met de best mogelijke animaties voor jouw bedrijf. Een simpele animatie van een logo tot een hele after movie van de after work. Alles is mogelijk.

Content Creatie

GIF, foto of video voor op jouw social media pagina is allemaal geen probleem voor Thibeau. Hij zorgt ervoor dat je voor voor elk platform de beste content kan plaatsen.

I welcome criticism with an open mind

Zijn carrière

Interactive Multimedia Design

Thibeau is zijn hogeschool carrière gestart met de bacheloropleiding Interactive Multimedia Design te Mechelen. Gedurende deze opleiding heeft hij een passie voor het web en design ontwikkeld. In het tweede jaar koos hij daarom ook optie design binnen de opleiding om de laatste nieuwe designaspecten te leren die er bestonden.

Grafisch ontwerper Popkorn

Direct na het behalen van zijn diploma is Thibeau bij zijn stagebedrijf blijven plakken als grafisch ontwerper. Als jongste en nieuwste teamlid van Popkorn zal Thibeau verantwoordelijk zijn voor jouw designs, social media content en nog veel meer.

Ambitie

In de toekomst heeft Thibeau nog verschillende doelen die hij voor zichzelf wil behalen. Zo wil hij zich bij Popkorn de komende weken/maanden/jaren naar een vaste waarde werken binnen het bedrijf. Daarnaast wil hij zijn skills verder uitbreiden op vlak van design, content creatie en social media om steeds het beste aan de klant te kunnen aanbieden.