Motivation is key!

Innovatieve concepten die ontstaan uit een digitale mindset.

Home > Over Ons
Over ons

#TeamPopkorn

Een team dat klaarstaat voor de volgende uitdaging

Bij Popkorn heeft iedereen een passie voor het web, sommige creatief en andere heel analytics. Deze combinatie van creativiteit en realistische cijfers zorgt voor een ideale mix in onze projecten. Benieuwd naar wie aan jouw project zou werken? Dan kan je hier kennis maken met ons team.

De gezichten van Popkorn.

Ons team

Stijn Schets Stijn Schets

Stijn Schets

CEO & Founder

Naast het coördineren van het team focust Stijn zich op de zoektocht naar nieuwe digitale oplossingen die bedrijven en mensen kunnen verbinden. Een vraag? Hij belt je direct even op!

Kevin Peters

Developer & Digital marketeer

Als "code guru" zorgt Kevin ervoor dat onze web projecten zowel voor als achter de schermen vlot blijven draaien. Zijn ideeën zorgen ervoor dat jouw doelpubliek je merk langs het web ontdekt.

Thibeau Piessens Thibeau Piessens

Thibeau Piessens

Designer & Content creator

Van design tot sprekende beelden, met zijn designeroog zorgt Thibeau ervoor dat bedrijven en producten zich onderscheiden van alle andere.

Rani Verelst Rani Verelst

Rani Verelst

Designer & Front-end developer

Een pixel hier, extra padding of marge daar. Rani geeft het nieuwe design voor je website (dat ze ook zelf graag maakt) met pixel precisie vorm tot een echte website.

Ready, set, go!

Bij Popkorn zijn we veel, maar vooral ook…

Zot

Omdat we denken waar anderen niet aan dachten horen we mensen wel eens "ZOT" roepen. Gelukkig doet zot zijn geen zeer en kunnen we deze ideeën ook tot een goed einde brengen. Maar we zijn ook zot van onze klanten en denken altijd mee om het beste resultaat te bekomen.

Verslaafd

Ja, we zijn verslaafd aan ons scherm, van 's ochtends tot 's avonds kijken we ernaar om nieuwe ontwerpen te maken en de meest performate website te ontwikkelen. Daarnaast zijn we ook verslaafd aan darts, cafeïne en de performance statistieken van de campagnes van onze klanten.

Gezellig

We werken zowel op korte als lange termijn samen met onze klanten. Omdat we communicatie het belangrijkste element is in een langdurige samenwerking zorgen we ervoor dat ons contacteren geen hel is maar iets aangenaam. Wie weet, soms zelfs gezellig te noemen.