Motivation is key!

Innovatieve concepten die ontstaan uit een digitale mindset.

Home > Over Ons
Over ons

#Teamwork

Wij staan klaar

Met onze passie voor het web en creatieve gedachtengang voeren we een wijde range aan opdrachten uit tot in de perfectie. Door een gezonde afwisseling tussen projecten en bijscholing staan we nooit stil en gaan we steeds opzoek naar vernieuwende oplossingen.

Onze diensten

Ready, set, go!

Meer dan een alledaags web agency

Onze cases visual

#Customerfirst

Wij zijn geïnteresseerd in jouw bedrijf

Het spreekt van zich dat we maatwerk afleveren voor jouw bedrijf maar we gaan net die stap verder. We verdiepen ons namelijk volledig in jouw sector, niet enkel in jouw bedrijf. Alleen zo is het mogelijk een concept te creëren dat 100% aansluit bij jouw bedrijf en zich onderscheidt van de concurrentie.

Onze cases

Pop! Dit zijn wij

Ons team

Stijn Schets Stijn Schets

Stijn Schets

CEO & Founder / Strategist

Naast het coördineren van het team focust Stijn zich op de zoektocht naar nieuwe digitale oplossingen die bedrijven en mensen kunnen verbinden. Een vraag, hij belt je direct even op!

Meer over Stijn
Liesbeth Van Raemdonck Liesbeth Van Raemdonck

Liesbeth Van Raemdonck

CFO / Data analyst

Liesbeth is onze gevreesde CFO. Naast de financiële risico’s -en ons in toom houden- geniet ze van jogsessies met haar hond Arthuurke en de occasionele skitrip.

Meer over Liesbeth
Kevin Peters Kevin Peters

Kevin Peters

Developer / Content Creator

Wanneer Kevin niet aan de code van jouw website aan het sleutelen is, vind u hem meestal front row terug op festivals en concerten. Als een stevige gitaar riff echter niet beschikbaar is speelt hij er gewoonweg zelf eentje.

Meer over Kevin
Robin Reyns Robin Reyns

Robin Reyns

Designer / Marketeer

Robin heeft een zeer creatieve geest en zorgt steeds voor adembenemende ontwerpen. Buiten het werkveld slaat hij echter ook regelmatige homeruns op het basebalveld van Beveren.

Meer over Robin
Thibeau Piessens Thibeau Piessens

Thibeau Piessens

Grafisch Ontwerper / Content Creator

Deze jonge knaap zal ervoor zorgen dat jouw ontwerpen tot in de pixel zijn uitgewerkt. Daarnaast kan je hem in het weekend de netten van KVK Hingene zien verdedigen..

Meer over Thibeau

Kom jij ons team versterken?

Bekijk al onze jobs