(Re)branding

Een opfrissing voor je bedrijf

Home > Diensten > (Re)branding

Logo design

Een logo dat je visie en stijl op één oogopslag naar voor brengt is belangrijk voor elk bedrijf. Dat icoontje dat je jaren geleden van het internet hebt geplukt is niet altijd even relevant of duidelijk en kan hoogst waarschijnlijk ook wel eens een update nodig hebben.

Huisstijl uitwerking

Ben je niet zeker van de kleuren die je best gaat gebruiken of heb je geen duidelijke stijl en structuur voor je facturen en andere documenten? Dan werken we voor jou een huisstijl uit die je bedrijf perfect zal reflecteren in zowel print als digitale vorm.

Stylebook & Brand Guidelines

Werk je samen met externe bedrijven die instaan voor je communicatie dan is het belangrijk om een styleguide voor te kunnen leggen. We maken een overzichtelijk boekje met alle kleuren, fonts en regels die er nodig zijn om jouw bedrijf accuraat voor te stellen in print en digitale vorm.

Herkenbaarheid

Door een aaneensluitende huisstijl bij je website, Social Media en print zorg je voor een herkenbare stijl die je klanten meteen aan je bedrijf doet denken. Bij al onze producties nemen we je huisstijl mee bij het denkproces zodat alles steeds perfect bij elkaar aansluit.

rebranding Reco-Vert elipse

Op zoek naar een verfrissing van jouw bedrijf?

Bij ons kan iedereen terecht

Een mooi, modern, aansluitend design op al je digitale en offline kanalen. Aan de hand van een rebranding breng je een frisse wind doorheen je bedrijf. Vergeet je verouderde logo en kleuren, breng je bedrijf naar 2020. Bekijk onze cases voor onze gerealiseerde rebranding verhalen.

Ontdek al onze cases