Foto & video producties

Interviews, sfeerbeelden, klanten testimonials of meer.

Home > Diensten > Foto & video producties

Content fotografie en video

Woorden zeggen veel maar beelden zeggen meer. Omdat beelden over heel het web overheersend zijn zorgen we voor beeldmateriaal dat je kan gebruiken om je sociale media kanalen of je website te optimaliseren. Van sfeerbeelden van je bedrijf tot totale bedrijfsvideo en meer, dankzij 1 bezoekje van het Popkorn team met ons arsenaal aan camera's en gadgets heb je alle beelden van je bedrijf die je nodig hebt voor je Social Media, website of print producties.

Bedrijfsvideo’s en testimonials

Wil jij ook je bedrijf in een prachtige bedrijfsvideo online of op beurzen kunnen voorstellen? Dan kan je ons en ons arsenaal aan camera’s en gadgets inschakelen. We komen bij jou langs en brengen aan de hand van bedrijfsbeelden, interviews met medewerkers of klanten en meer jouw professionaliteit in beeld. 

File optimalisatie

Omdat elk kanaal zijn eigen optimale formats heeft zorgen we er voor dat het eindresultaat perfect aansluit bij het gewenste kanaal. Of het nu gaat om Social Media of algemeen gebruik, jouw bedrijfsvideo of testimonial wordt opgesteld om hier perfect op in te spelen in de juiste verhoudingen.

Team taking a picture

Je bedrijf professioneel en correct in beeld?

Bij ons kan iedereen terecht

Heb je niet de middelen of het materiaal om kwaliteitsvolle beelden te produceren voor jouw bedrijf, dan komen we graag langs met ons arsenaal aan camera’s en gadgets. We brengen jouw bedrijf in beeld en zorgen voor genoeg beelden en content dat je nog maandenlang verder kan met het posten van leuke foto’s en video’s van je bedrijf.

Ontdek al onze cases