Content strategie

We brengen jouw bedrijf in beeld op de juiste manier

Home > Diensten > Content strategie

Campagnes

Campagnes zijn de lijm die je strategie bij elkaar houd. Dankzij campagnes heb je steeds een terugkerend thema zodat bijvoorbeeld je Social Media ook herkenbaar wordt voor je volgers. Afhangende van het doel van je campagnes kunnen ze kort, lang of het hele jaar door lopen. Zolang het thema relevant blijft voor je bedrijf. Je kan op ons rekenen voor het uitwerken van deze campagnes van start tot einde.

Bedrijf shoot

Video en foto materiaal van je bedrijf kan je gebruiken voor je website foto's, Social Media headers, posts, advertenties, print reclame en nog veel meer. We komen gerust even langs met al onze camera's en accessoires om je bedrijf even onder de lens te nemen. Van interviews tot gewone sfeerbeeldjes, alles komt aan bod zodat je een heel jaar goed zit met content om te gebruiken voor je platformen.

Camera on event

Op zoek naar jouw content boost?

Bij ons kan iedereen terecht

Heb je niet de middelen of het materiaal om kwaliteitsvolle Social Media content te produceren voor jouw bedrijf, dan komen we graag langs met ons arsenaal aan camera’s en gadgets. We brengen jouw bedrijf in beeld en zorgen voor genoeg beelden en content dat je nog maandenlang verder kan met het posten van leuke foto’s en video’s van je bedrijf.

Ontdek al onze cases