Websites

Een op maat gemaakte website voor uw bedrijf.

Home > Diensten > Websites

De nieuwste technologie

We maken gebruik van het Laravel framework, een nieuw, steeds ge-update platform waarmee we al heel wat ervaring hebben opgebouwd. We passen ook steeds de nieuwste technieken in SEO optimalisaties toe. Deze combinatie zorgt er voor dat jouw website mee kan met zijn tijd, nu en ook binnen een paar jaar.

Volledig op maat

Niet zomaar een template site, bij ons ben je zeker dat je wensen worden vertaald naar een volledig op maat gemaakte website. Elk bedrijf is anders en elke website is anders, met andere visies en een andere strategie.

Van design tot code

Volledig in-house ontwikkeld van start tot einde. Van de eerste design tot de laatste lijn code, wij hebben de expertise binnen het team om van jouw website een topper te maken op het web.

Eigen CMS

Omdat iedere website anders is voorzien we een eigen CMS. Aan de hand van dit CMS pas je eenvoudig alle blokken en teksten aan die je in een aangepast design op je website ziet staan. Omdat we werken met een zelf geschreven CMS hebben we de mogelijkheid om dit tot in de puntjes aan te passen naar welke data je nodig hebt.

Software integraties

Werk je met software om je stock of andere bedrijfsgegevens in te geven? Hoogstwaarschijnlijk beschikt deze software ook over een API die wij kunnen implementeren in je website. Zo sluit je website nauw aan met je bedrijf en is je aanbod online steeds up-to- date.

Website Kaas en Zuivel Nathalie elipse

Op zoek naar een nieuwe website?

Bij ons kan iedereen terecht

We werken steeds met de meest performante technologieën en efficiëntste methodes aan je digitale uitbreiding. Na een grondige analyse van jouw wensen, gecombineerd met die van je bedrijf en die van je doelgroep gaan we aan de slag met het uitwerken van een eerste ontwerp. Samen overlopen we bij elke stap enige aanpassingen die nog moeten gebeuren en werken naar een perfecte reflectie van de professionaliteit van het bedrijf op het web. 

Ontdek al onze cases