Performance Marketing

Gedreven door data zorgen we voor de juiste optimalisering

Home > Diensten > Performance Marketing

SEO Analyse en optimalisatie

Net als jij gaat ook je doelpubliek op zoek naar informatie op Google. Aan de hand van de juiste aanpak en SEO-technieken verschijnt ook jouw bedrijf bovenaan in de lijst van organische zoekresultaten. Met een SEO-analyse en website optimization zorgen wij ervoor dat ook jij tot de top resultaten van Google zal behoren. Kleine aanpassingen met grote gevolgen. Een button die niet goed genoeg in het zicht staat of helemaal genegeerd wordt door je gebruikers, het zijn fouten die we meermaals te zien krijgen. Aan de hand van data gedreven analyses halen we alle kleine (of grove) foutjes uit je website.

Data & Inzichten

Data is king, analyse is queen. Elke strategie begint bij het analyseren van data. Ook wij gaan liever uit van concrete cijfers in plaats van gokwerk. We integreren analyse en data tracking pakketten in je bestaande of nieuwe platform zodat we concreet kunnen uitwerken waar we het beste gaan optimaliseren. Van het begin tot het einde van een bezoek aan je website kunnen we de acties van een gebruiker analyseren. Waar klikt hij op, of waar klikt hij niet op? Dit zijn zeer belangrijke datapunten die aan de basis liggen van een optimalisatie. Dankzij platformen als HotJar kunnen we zeer sterke data bijhouden over de meest belangrijke pagina's op je website.

SEA opzet en opvolging

SEA is een vlotte en efficiënte manier om voor meer bezoekers, klanten of merkbekendheid te zorgen. We helpen je graag verder met het boeken van snelle, meetbare resultaten voor jouw bedrijf. Van begin tot einde en voor elk budget is er een SEA oplossing. Je kan al vanaf € 1 per dag gaan adverteren op Google.

Social Media adverteren

Wil je inzetten op je Social Media doelpubliek aan de hand van gerichte advertenties? Dat kan! Jij bepaalt het budget en de doelstellingen die je wil bereiken en wij zorgen voor het eindresultaat. Het opmaken van beelden in jouw huisstijl, geoptimaliseerd voor advertenties, nemen we natuurlijk ook graag op ons. Bij Facebook moet je je aan een aantal regeltjes houden om er voor te zorgen dat jouw advertentie optimaal bereik krijgt en natuurlijk kennen we deze allemaal uit het hoofd. We zorgen er voor dat likes, comments en shares omgeschakeld worden tot bezoekers en klanten voor jouw bedrijf.

Google Ads

Wanneer je echt je concurrenten de loef wil afsteken in de Google rankings zet je best in op adverteren. Adverteren op Google dankzij Search Engine Advertising geeft je website de hoogst mogelijke plaats boven alle andere concurrenten of zoekresultaten. Op welke zoektermen je gaat targeten of welke content je adverteert heb je zelf in de hand, maar elke aanpak heeft een gouden formule. Je betaalt enkel voor daadwerkelijk behaalde clicks, views of conversies en speelt met behulp van real-time aanpassingen aan je ads in op de meest gezochte termen. Ook heb je met SEA je budget, content of instellingen gemakkelijk in de hand wanneer je maar wil. 

Analyse huidige staat

Omdat weinig mensen in deze digitale tijden vanaf 0 starten voeren we ook graag een analyse uit van je huidige website, Google Ads of Social Media. Aan de hand van deze analyse weten we waar de knelpunten zitten in jouw digitale groei.

Google ad example

Op zoek naar jouw digitale boost?

Bij ons kan iedereen terecht

De beste resultaten worden gedreven door data. Aan de hand van statistieken en analyses verbeteren we elk pijnpunt tot een perfect resultaat de enige uitkomst nog kan zijn. Hoe we dit doen en wat voor resultaten je kan verwachten vind je in onze cases.

Ontdek al onze cases