Van analyse tot ontwikkeling

Hoe kunnen we u helpen

Home > Diensten

Analyse & Strategie

Via onderzoek naar de positionering van jouw bedrijf en sector verwerven we inzichten in de relatie tussen doelgroep en bedrijf. Met een op maat uitgewerkte strategie streven we naar de vooropgestelde doelen.

Concept & Creatie

Met de verworven inzichten uit de analyse & strategie vormen we het concept en starten we de ontwikkeling. We leggen de focus op emotie om jouw doelgroep en jouw bedrijf met elkaar te verbinden.

Marketing, Social Media & Google Ads

Alles staat in functie van het maximale resultaat met het vooropgestelde budget. Via de ideale mix van kanalen afgesteld op de doelgroep gaan we voor een optimaal bereik met focus op overtuiging en actie. Bereik een breed publiek met de juiste Social Media en AdWords aanpak.

Webdevelopment & Design

Van corporate website naar unieke campagne pagina's tot e-commerce met specifieke eisen. We gebruiken het web optimaal, van interactieve schermen binnen jouw bedrijf tot data analyses. We volgen jouw webproject op de voet van begin tot einde.

Innovatie

Gebruik maken van de nieuwste technologieën om je te onderscheiden van de concurrentie? Chatbots, virtual reality, … wat is jouw volgende uitdaging? Met de nieuwste technologieën kan je uit de massa springen.

lokale handelaar visual

Op zoek naar jouw digitale boost?

Bij ons kan iedereen terecht

Ben je een lokale handelaar die een meerwaarde wil geven aan het huidige cliënteel, een KMO die een groter doelpubliek wil aanspreken of een multinational die meer persoonlijk contact wenst met zijn doelpubliek? Welke vorm of grootte je bedrijf ook heeft, je kan bij ons terecht voor het optimaliseren van je digitale communicatie.

Foto Popkorn Team

Uw project digitaal gevisualiseerd

Ken je Robin al?
Zijn creatieve brein vertaald jouw doel naar een digitale strategie die perfect aansluit bij jouw stijl.

+32 468 51 12 03 Contacteer ons