Beauty Lounge Oona

Ontwikkeling

Een plaats om echt te genieten

Home > Cases > Beauty Lounge Oona

Be happy. Be bright.
[ Be you ]

Website pagina Beautylounge Oona in MacBook

#Relax

Welkom bij Oona

Elke verzorging is een unieke en persoonlijke ervaring. Oona zorgt ervoor dat je bij elke behandeling volledig tot jezelf kan komen. Vanaf je binnen wandelt in haar moderne beautylounge zal je volledig tot rust komen en wordt je in een propere doch rustgevende ruimte behandelt. Elk moment wordt speciaal voor jou gecreërd.

Beautylounge Oona 2.0

Beautylounge Oona kreeg een volledige rebranding, van een nieuwe huisstijl tot een volledig nieuw gebouw. De huisstijl werd doorgetrokken op alle vlakken, waar het interieur de hoofdzaak is hebben wij deze stijl doorgetrokken naar het web. Door het gebruik van marmer elementen en strakke lijnen wordt het gevoel van de beauty lounge nagebootst op het web.

Life begins at the end of your comfort zone

Het centrale punt van de website zijn de verschillende behandelingen die Oona aanbiedt. Dit gaat van massages, voetverzorging tot make-up, allemaal met een persoonlijke touch. Alle onderdelen zijn voorzien van een persoonlijke uitleg die de behandelingen tot in het detail omschrijven. Een echte trigger om over te gaan naar boeken van een afspraak.

Oona cadeaubon foto in iPad

#SkinScienceSoul

Geef een verwenmoment cadeau!

Iedereen wordt al eens graag in de bloemetjes gezet, bij Oona kan je via de website een geschenkbon online aankopen. Met een eenvoudige tool kunnen bezoekers een cadeaubon aankopen, die thuis of bij iemand die ze willen verrassen, geleverd wordt. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak boeken, je geeft jouw ideale moment en Oona zal je contacteren om jouw afspraak te finaliseren.