Social media

Social media kanalen zijn er niet enkel voor entertainment en plezier.

Home > Diensten > Social media

Facebook, Instagram & LinkedIn voor business

Social media kanalen zijn er niet enkel voor entertainment en plezier. Met een correcte aanpak kan je er voor zorgen dat jouw bedrijf via deze kanalen een grotere brand awareness gaat creëeren en zelfs meer klanten kan binnen halen. Afhankelijk van het type van je bedrijf ben je meer actief op het ene platform dan het andere en om de juiste tactiek te bepalen analyseren we je doelpubliek, concurrenten en doelstellingen. Aan de hand van deze pijlers stellen we voor jou een contentplan op compleet in de huisstijl van jouw bedrijf

Uniformiteit op het web

Herkenbaar zijn op alle kanalen is een niet te onderschatten deel van een goede digitale communicatie. Niet consistent omspringen met bijvoorbeeld kleuren geeft een niet consistent beeld en ja communicatie tussen platformen kan op deze manier overkomen als slordig en niet professioneel. Wij brengen je huisstijl naar de digitale wereld.

Contentplannen

Het is niet iedereen gegeven om actief te blijven op Facebook. Je hebt geen tijd, inspiratie of simpelweg niet de mogelijkheid om je bezig te houden met Social media. Dat snappen we maar al te goed. Daarom stellen we voor jou een concreet plan op, volledig met content bijgeleverd zodat je je zelf geen zorgen hoeft te maken over je volgende Social media post.

Campagnes

Campagnes zijn de lijm die je strategie bij elkaar houd. Dankzij campagnes heb je steeds een terugkerend thema zodat bijvoorbeeld je Social media ook herkenbaar wordt voor je volgers. Afhangende van het doel van je campagnes kunnen ze kort, lang of het hele jaar door lopen. Zolang het thema relevant blijft voor je bedrijf. Je kan op ons rekenen voor het uitwerken van deze campagnes van start tot einde.

Adverteren

Net als bij traditionele media als tv en radio kan je opteren voor te adverteren op het web. Het enige verschil is dat je met digitale advertenties wel zeker bent dat je advertentie bij het juiste publiek terecht komt. Zeer gericht je bedrijf tot bij je doelpubliek brengen kan zowel op Google Search als Social media en brengt meteen meetbare resultaten.

Hootsuite in Mac elipse

Op zoek naar jouw Social media boost?

Bij ons kan iedereen terecht

Social media platformen zijn evoluerende media. Wat gisteren goed werkte is daarom vandaag niet noodzakelijk meer relvant. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Facebook, LinkedIn en meer is onze taak. We zetten onze kennis graag aan het werk voor jouw Social media. Hoe we dit doen lees je in onze cases.

Ontdek al onze cases