Webshops

Een op maat gemaakte digitale oplossing op het web.

Home > Diensten > Webshops

E-commerce platformen

Een online winkel met alles op en aan? Ook dat is geen probleem. Je beheerd zelf je stock, aankopen en leveringen vanuit het gemak van een zelf gekozen e-commerce platform.

Van verkoop tot levering

Ben je net aan het opstarten en nog geen idee hoe je jouw producten tot bij je klanten krijgt? Dankzij onze samenwerking met onze partners kunnen we je ook bij het leverproces begeleiden. Je pakketje is na bestelling zo de volgende dag nog in handen van je klanten.

Online betalingsoftware

Met een online betalingsplatform ben je zeker dat je klanten meteen afrekenen bij bestellen. Gemakkelijk online dankzij een QR code of andere digitale methodes. Wij voorzien Mollie koppelingen voor zowel een simpele cadeaubon te bestellen als voor totale webshops.

Vabeni Webshop elipse

Op zoek naar jouw digitale boost?

Bij ons kan iedereen terecht

Van totaal websites met geïntegreerde webshop tot een kleine cadeaubon integratie, alles is mogelijk. Voor webshops kunnen we onze klanten begeleiden van digitaal vlak tot de orderpicking en verzending van je producten. Met een volledig in house ontwikkeld webshop platform kunnen we steeds performantie en kwaliteit garanderen. Met de nodige API’s kunnen we de webshop koppelen aan jouw software pakketten zodat alles automatisch verloopt. 

Ontdek al onze cases