Nieuwe technologie

Gebruik maken van de nieuwste technologieën om je te onderscheiden van de concurrentie

Home > Diensten > Nieuwe technologie

Chatbot

24/7 beschikbaar zijn om specifieke vragen te beantwoorden is niet evident. Chatbot’s zijn vaak de ideale oplossing om specifieke vragen van klanten te beantwoorden. Indien je verschillende malen dezelfde vraag krijgt per dag kan een chatbot de workload van je bedrijf al drastisch verlichten.

360° Video / Foto

Via 360° video’s en foto’s geven we een nieuwe dimensie aan het gekende beeldmateriaal. Met integraties in websites en sociale media zijn deze visuele weergaves al snel populairder geworden dan hun klassieke voorgangers. Met een VR-bril kan je deze beelden zelfs meenemen naar een beurs of ander event.

Social applications

Ook op sociale media veranderd er steed meer, wil je je onderscheiden van de anderen is creativiteit niet altijd genoeg. Aan de hand van geautomatiseerde applicaties kunnen we voor een ludieke en persoonlijke touch zorgen op je Facebookpagina.

Remico Chatbot

Interesse in vernieuwende digitale oplossingen?

Bij ons kan iedereen terecht

Door onze digitale ervaring en nieuwsgierigheid zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste technologie. Deze kunnen we ook voor jouw bedrijf inzetten om een digitale evolutie in gang te zetten. Interesse? Bekijk gerust eens onze cases.

Ontdek al onze cases