Kaas en Zuivel Nathalie

Web

Wekelijks op de markt, 24/7 online kaas bestellen

Home > Cases > Kaas en Zuivel Nathalie

#NewWebsite

Op zoek naar kaas met dat tikkeltje meer?

Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een echte passie. Na de aankoop van een eigen marktwagen startte ze met de verkoop van kaas-en zuivelproducten. Nathalie kiest haar kazen zorgvuldig uit en past haar gamma ook regelmatig aan met nieuwe en bijzondere kazen.

Website Kaas en Zuivel Nathalie elipse

Kaas en zuivel Nathalie 2.0

De website van Kaas en zuivel Nathalie kreeg een volledig redesign zodat haar website aansloot bij haar uniek concept. Er werd gekozen voor een fris en modern ontwerp dat zich op haar aanbod kazen en kaasschotels. Door de combinatie van prachtige foto's en subtiele elementen weten de bezoekers meteen wat voor heerlijke producten ze kunnen verwachten bij Nathalie.

Nathalie

Ik sta nu al met 6 jaar met veel liefde in mijn kraam en de liefde wordt met de dag groter!

Cheese in a box

Nooit meer keuzestress over kaas! Dankzij het unieke concept "Cheese in a Box" laat je je elke maand verrassen door 4 heerlijke kazen die tot aan je deur worden bezorgd! Dankzij het online formulier kan je nu nog makkelijker je Cheese in a Box bestellen en je elke maand laten verrassen.

Het volledige aanbod online

Dankzij het op maat gebouwde CMS kan het volledige aanbod makkelijk en snel beheert worden. Het CMS maakt het mogelijk om het aanbod en kaasschotels steeds up-to-date te houden en snel aan te passen of uit te breiden wanneer nodig.