Remico Bedrijfsvastgoed

Social Media Development Marketing

Totaalaanpak voor makelaars in bedrijfsvastgoed

Home > Cases > Remico

#WhateverItTakes

Gedreven projecten voor gedreven klanten

Remico is gespecialiseerd in bedrijfspanden gelegen in het Waasland en Klein-Brabant. Daarbij zetten ze allerlei middelen zowel op het web als in de fysieke wereld in om de deal te sluiten. Zowel voor de verkoop als aankoop van bedrijfspanden in alle sectoren staat Remico hun klanten persoonlijk bij.

Remico website pagina in MacBook elipse

Social Media aanwezigheid

Content creatie en publicatie

Na 25 jaar kwam er 2016 een overname van het bedrijf. Deze overname zorgde voor een frisse wind en bracht een moderne website, opbouw van een community en vernieuwde huisstijl met zich mee. Na een grondige analyse van het bedrijf en de sector werden deze opgestart. 

Integratie Scarabee

De huidige website van Remico maakt gebruik van een geintegreerd pandenbeheer systeem. De integratie van deze software in de website structuur maakt het mogelijk om geautomatiseerd alle panden te updaten. Verder werd er een zoekfunctie ontwerpen die draait op een lokale databank om de snelheid van de zoekfunctie te optimaliseren.

Remico chatbot in messenger

Chatbot says hello

Customer service op Facebook

“Hi Ellis”! Hou je gebruikers op het platform van hun keuze. Met deze insteek hebben we een chatbot geïntegreerd in Facebook die bezoekers via Facebook panden kan helpen zoeken. Voor deze applicatie werden er meerdere scenario’s uitgeschreven en uitgetest tot het merendeel van de veelvoorkomende vragen beantwoord geraakten. Met verschillende opvangsystemen voor uiteenlopende keuzes is de chat ontwikkeld en kan je hem activeren met het keywoord: “Ellis”. Dit keywoord zorgt ervoor dat bezoekers die geen pand zoeken geen automatische antwoorden krijgen. Andere bezoekers die wel een pand zoeken kunnen dan met de virtuele Ellis een conversatie starten.

AdWords marketing

Na een stevige SEO optimalisatie van de nieuwe website van Remico begonnen we aan de volgende stap in online marketing, een AdWords campagne. Samen met Remico werden hun doelen en verwachtingen in kaart gebracht. Op deze informatie bouwden we verder aan een sterk geheel voor online adverteren waarbij we inspelen op de vele mogelijke zoek acties van gebruikers met interesse in bedrijfsvastgoed. Met de hulp van AdWords verhogen we de naamsbekendheid van Remico door meer potentiële bezoekers te bereiken.

Remico in het straatbeeld

Remico was here!

Aanwezigheid in het straatbeeld

Ook in de offline wereld wenste Remico een vergrootte visibiliteit. Dit voornamelijk gericht op de lokale regio voor meer naamsbekendheid. Hierbij zorgde we voor het grafisch ontwerp van het drukwerk voor Remico: zowel banners, flyers als makelaarsborden. Op deze manier deelden al deze reclame dezelfde stijl en vormden zo één krachtig geheel.