Omnia Vastgoedmanagement

Ontwikkeling

De zoektocht naar je nieuwe thuis

Home > Cases > Omnia Vastgoedmanagement

#Droomhuis

De sleutel van je dromen

De aankoop van een woning is een grote stap in je leven, als vastgoedmakelaar begrijpt Omnia dat maar al te goed. Met een persoonlijke begeleiding gebaseerd op wederzijds vertrouwen gaan de vastgoedmakelaars van Omnia aan de slag. Een online platform is niet meer weg te denken in de hedendaagse zoektocht naar een nieuw(e) (t)huis.

Omniavastgoed pagina aanbod in MacBook elipse

#DigitaalGrondplan

Voorstelling van de panden

Door middel van een overzichtelijke structuur worden bezoekers snel en eenvoudig geïnformeerd over het meest recente aanbod. Verschillende geautomatiseerde integraties zorgen ervoor dat de website zelfonderhoudend is. Daarnaast ataat alle informatie per pand duidelijk gestructureerd met een call-to-action om de makelaar te contacteren.

Website pagina in IMac elipse

Automatische synchronisatie

Implementatie van pandbeheersysteem

Iedere makelaar werkt met een pandbeheer systeem waarin ze moeiteloos hun panden kunnen beheren. Omdat er verschillende systemen zijn zorgt dit steeds voor een technische uitdaging omdat alle informatie snel en eenvoudig up-to-date moet gehouden worden. Omnia maakt gebruik van Omnicasa, een systeem met uitgebreide synchronisatie mogelijkheden die we optimaal geïmplementeerd hebben. We maakten optimaal gebruik van het API platform van Omnicasa om een uitgebreid aantal functies en visualisaties te realiseren voor de bezoekers van de Omniavastgoed website.