VdB Energie

Ontwikkeling

Scherpe en actuele prijzen online

Home > Cases > VdB Energie

#Mobility

Voor bedrijven en particulieren

De website van VdB Energie werd een ondersteuning voor zowel bedrijven als particuliere klanten. Een totaaloverzicht van hun gamma aan brandstoffen en de locaties van alle tankstations gecombineerd met een bestelformulier was de uitkomst.

VdB site met map

Find what you are looking for

Duidelijke informatieve website

VdB Energie had nood aan een verzamelpunt van informatie over het bedrijf en zijn bezoekers. Locaties van de tankstations, het bestellen van tankkaarten en brandstoffen, de mogelijkheid tot contact en veel meer. Daarnaast moest het feit dat VdB Energie veel meer is dan een verzameling tankstations naar voor worden geschoven, zo hebben we bulkleveringen, tankaarten voor bedrijven in de kijker gezet.

Automatisch aangepaste prijzen

De grootste uitdaging in dit project was het weergeven van de prijzen per soort brandstof, per tankstation en dit volledige automatisch. Het was voor VdB van het grootste belang dat deze prijzen aanwezig waren op de website maar een serie verouderde prijzen aanbieden was geen optie. Hierdoor schreven we een applicatie op maat van hun bestaande software die deze prijzen elke dag correct toont op de website. Daarnaast werd er een kaart voorzien waar alle locaties van de VdB tankstations visueel op werden uitgebeeld, gekoppeld met de actuele prijzen. Deze kaart is ook uitgebreid met een zoekfunctie zodat met steeds aan de hand van de huidige locatie een tankstation kan zoeken.

VdB op iphone elipse

Gemakkelijk betalen

Aanvraag van tankkaarten

Het aanvragen van tankkaarten verloopt voor VdB Energie nu een pak vlotter via het online platform dat we in hun website hebben ingebouwd. Niet alleen de aanvragen zijn geautomatiseerd maar ook de verwerking. Sinds de lancering van de website eind 2017 is het aantal aanvragen aanzienlijk gestegen.