Juweliers Thierens Van Wauwe - B-Watched

Development Marketing

Websites zoals een Zwitsers uurwerk, stijlvol met een krachtig binnenwerk.

Home > Cases > Juweliers Thierens Van Wauwe

#Juwelier

Een familiezaak met twee

Thierens Van Wauwe is een gevestigde waarde in de juwelierssector en biedt een ruim gamma van merken aan. Met twee winkels gevestigd in Temse hebben ze zowel een hedendaags assortiment, een tijdloos assortiment en bieden ze de service van op maat gemaakte juwelen.

Thierens Van Wauwe & b-watched website elipse

Verschillende sites die samenhangen

Omdat beide winkels zich focussen op verschillende producten en een verschillende doelgroep zijn er twee websites ontwikkeld. Iedere website speelt in op het karakter van de winkel zonder het gevoel te verliezen van eenheid over de twee websites. Zo is de website b-watched.be zeer fris en hedendaags waar de website tvw.be klassieker en is.

Elegant en technisch

Om aan te sluiten aan de zaak moest de website zowel de nodige stijl en elegantie uitstralen als de nodige persoonlijkheid. Met een combinatie van grafisch materiaal van de verschillende merken en de eigen beelden is er een evenwicht gemaakt tussen deze twee zaken.

Om het technische en elegante aspect van horloges te benadrukken zijn er horloges die de actuele tijd weergeven op de website. Deze horloges maken gebruiken van een zelf ontwikkelde code die ook het originele ritme van de wijzers nabootst. De verschillende horloges zijn steeds terug te vinden op de homepagina’s van beide websites.

CMS B-Watched elipse

Altijd up-to-date

Met de nodige integraties wordt content automatisch geüpdate, daarnaast wordt met een uitgebreid CMS de volledige content op de websites beheerd. Deze manier om content op de website te plaatsen biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt steeds de meest recente collecties erop te plaatsen.

Messenger on website

Facebook chat

De vraag naar een bereikbaarheid buiten de uren wordt steeds groter. Omdat er reeds veel met Facebook werd gewerkt voor de communicatie met klanten is deze integratie op de websites geplaatst. Dit biedt zowel voor de klanten als voor Thierens Van Wauwe het voordeel dat ze niet via verschillende kanalen inkomende vragen moeten beheren.