Ann Coppens

Social Media

Award winning Belgische fotografe

Home > Cases > Ann Coppens

#Wildlife

Foto’s over heel de wereld

Voor Ann Coppens is het inderdaad een wild life, ze trekt er meerdere malen per jaar op uit en reist naar de meest afgelegen plaatsen ter wereld. Voor Ann zijn er geen grenzen om het perfecte beeld te bemachtigen en dat merk je dan ook aan heer foto’s. Wij kregen de kans om Ann haar passie over te brengen naar sociale media.

Facebook pagina in MacBook elipse

#StartBig

Opstart van een social media identiteit

Omdat Ann zeer dicht bij haar vrienden, fans, klanten, … staat hebben we haar begeleid naar een plan waar ze zelf veel controle heeft over de opvolging. Daarnaast hebben we na de opstart van haar Facebook en Instagram profielen een plan uitgewerkt zodat ze zelf de fakkel kon overnemen.

Facebook pagina in MacBook elipse

#TagAlong

Workshops in de kijker

Naast fotografe is Ann ook een vrouw met kennis van ondernemen. Buiten haar bijzondere talent voor fotografie geeft ze les als fotografe en dit niet enkel in België. Zo organiseert ze begeleide reizen en workshops voor geïnteresseerde fotografen. Met een gevarieerd plan met verschillende doelgroepen en campagnes was het mogelijk om ook de commericële kant van het sociale media verhaal compleet te maken.

Ann Coppens instagram screenshot in Samsung S7

De vlam doorgeven

Snelle groei en strak content plan

Om de vlam zowaar door te kunnen geven aan Ann en te zorgen voor een vloeiende overgang werd Ann op de hoogte gesteld van de aandachtspunten en werkwijzen bij een succesvol content plan. Door verschillende technieken hebben we het mogelijk gemaakt dat Ann op een efficiënte manier zelf haar profielen beheert.