Staes

Website

Website design met unieke elementen voor middelgrote onderneming

Home > Cases > Staes

#NieuweWebsite

Website design met unieke elementen voor middelgrote onderneming

Op een professionele manier vertegenwoordigd worden op het web is een must voor elk bedrijf, zo ook voor de KMO Ronny Staes. Met een webdesign op maat vol unieke elementen begonnen we aan het upgraden van hun aanwezigheid op het web. Met een opdracht voor snelle en concrete offerteaanvragen was de briefing compleet.

Staes website in Mac elipse

#OfferteAanvragen

Snel en eenvoudig offertes ontvangen

Door een duidelijk formulier is het voor bezoekers van de nieuwe website van Ronny Staes nu nog eenvoudiger om offertes aan te vragen. Indien door de gebruiker kunnen ze ook gebruik maken van een concretere formulier uitbreiding om gerichtere informatie door te spelen. Zo is het voor Ronny Staes ook makkelijker om een accurate offerte op te stellen zonder tijd te verliezen met het vragen van extra informatie.

Informeren en overtuigen

Door middel van case-pagina's en informatieve blokken over hun diensten worden mogelijke klanten zowel geïnformeerd als overtuigd van de kwaliteit van het werk van Ronny Staes. Ook uit een SEO standpunt was het toevoegen van deze pagina's een tactische zet. Organisch verkeer dat via SEO terecht komt op jouw website is nog steeds een van de belangrijkste doelgroepen wanneer het om pure conversies gaat.

Website staes

Geen template website

Om zich te profileren van concurrentie en de maatstaf van website kwaliteit te overstijgen ging Ronny Staes voor een aanpak op maat. In samenspraak met de klant en met een volledig behoud van de huisstijl werkten we een website design af met unieke elementen die d eaandacht vestigen op de juiste plaats. Niet zomaar een volgende template site, dus.