April 2020

Lancering Popkorn Academy voor iedereen

Home > Blog > Artikel

#LetsLearn

Lancering Popkorn Academy voor iedereen

Kennis delen en up-to-date blijven met alles op het web is een must bij Popkorn en deze kennis willen we vanaf nu nog meer delen met de wereld. Met het nieuwste onderdeel op de website Popkorn Academy delen we video's met informatie over specifieke thema's. In de eerste reeks hebben we het over LinkedInprofielen en hoe je deze kan optimaliseren. Aan de hand van concrete video's leggen we uit hoe je je gegevens kan aanpassen en waar je alles kan vinden op je profielpagina.

Heb je zelf vragen over andere thema's die nog niet aan bod zijn gekomen? Contacteer ons dan gerust!

Popkorn Academy

The Popkorn Academy

Geen lange webinars maar beknopte how to video's die je vooruit helpen. Met dit concept in het achterhoofd zijn we aan de slag gegaan voor het eerste onderdeel van de Popkorn Academy. Momenteel is er enkel een deel over je persoonlijk LinkedInprofiel maar in de toekomst komen ook andere onderwerpen aan bod, enkele thema's die klaar staan zijn LinkedIn bedrijfspagina's, Instagram Business, Facebook Advertising, … In deze video's zijn zowel voor de beginner als de gevorderde aangezien alles wordt opgesplitst in korte topics.

Kan je al niet wachten om je LinkedIn profiel te optimaliseren klik dan zeker door naar de Popkorn Academy.

Linkedin Vector

Waarom starten met LinkedIn

Nu meer en meer mensen van thuis werken is het connecteren met LinkedIn niet meer weg te denken. Bij ons bleven de vragen voor hulp bij het optimaliseren van het digitale visitekaartje dus zeker niet achterwege. De meeste onderdelen zijn eenvoudig te optimaliseren maar er zijn ook instellingen die goed verstopt zitten. Nu digitaal connectie leggen de standaard is laat je best geen kansen liggen met een profiel dat niet geoptimaliseerd is.

Aan een sterk LinkedIn profiel zijn veel voordelen gekoppeld:

  • Je eerste indruk is professioneel
  • Je profiel wordt sneller gevonden
  • Je profiel bereikt de juiste mensen
  • Vanaf nu is je digitale CV up-to-date houden geen werk meer
  • Alle nadelen die je je kan inbeelden van geen LinkedIn profiel te hebben vallen weg

Omwille van het handelsmerk kunnen we niet zeggen "Just do it", we kunnen enkel nog stellen dat je geen excuus hebt om het niet te doen.

Foto Popkorn Team

Meer weten?

Heb je zelf vragen over andere thema's die nog niet aan bod zijn gekomen? Contacteer ons dan gerust!

Meer over Stijn Contacteer ons