Oktober 2020

Take-away! Online bestellen met onze applicatie.

Home > Blog > Take-away! Online bestellen met onze applicatie

#InHetKort

Take-away applicatie

Een afhaal service waar klanten online kunnen bestellen is (spijtig genoeg) niet meer weg te denken vandaag de dag. Daarom hebben we bij Popkorn een afhaalapplicatie ontwikkeld die gepersonaliseerd op iedere website geïntegreerd kan worden. Interesse of nieuwsgierig, ontdek er in dit artikel alles over.

Online bestellen is geen toekomst maar realiteit

Online bestellen is geen toekomst maar realiteit

Mensen grijpen alsmaar minder naar hun telefoon om te bellen, en bestellen liever rechtstreeks via een website. Denk maar aan het succes van TakeAway.com. Daarnaast blijven mensen graag op de hoogte van hun bestelling met een bevestiging en status update. Wij voorzien een totaalpakket dat op zowel de noden van het team in je zaak, als de bestellende online klant perfect gaat inspelen.

"Een digitale menu waar klanten online bestellen, direct betalen, hun bestellingen opvolgen, … alles is mogelijk!"

Eten bestellen zonder handleiding

Eten bestellen zonder handleiding

Online bestellen moet duidelijk en simpel zijn voor je klanten, daarnaast moet het handig in beheer zijn voor je zaak. Een aanpasbaar menu via CMS zorgt voor een steeds accurate online keuzelijst voor de klanten waar ze op hun eigen tempo hun keuze kunnen maken. De klant krijgt een bevestiging toegestuurd met alle informatie en weet zo meteen wanneer zijn bestelling klaar zal zijn. Het systeem werkt zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk, met steeds duidelijke gestructureerde informatie zodat zowel jij als je klant nooit in verwarring kunnen komen.

Een applicatie voor iedereen

Een applicatie voor iedereen

Een afhaal applicatie in je website integreren is normaal geen kinderspel, voor ons wel. We kunnen de afhaalapplicaties integreren in zo goed als iedere website, dit zorgt ervoor dat er geen grote investeringen nodig zijn. Werk je met een dag- of weekmenu, een vaste kaart of iets anders het is geen probleem om dit eenvoudig te integreren. Je kan ook zelf beslissen hoe de klant moet betalen of je geeft hem de keuze voor online te betalen of bij afhaling. We gaan ervoor om alles te ontwikkelen zodat er geen beperkingen zijn voor jouw zaak.

De voordelen op een rijtje

Afhaal applicatie - betaalbaar

Betaalbaar

Afhaal applicatie - betaalmogelijkheden

Verschillende betaalmogelijkheden

Afhaal applicatie - websites

Geschikt voor alle websites

Afhaal applicatie - Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Afhaal applicatie - inclusief service en support

Inclusief service en support

Afhaal applicatie - Gratis 50 euro facebookadvertentie

Gratis 50 euro facebookadvertentie

Foto Popkorn Team

Interesse in onze Take-away applicatie?

Neem contact met ons op en ontdek alle voordelen van onze applicatie op maat van jouw bedrijf!

Meer over Stijn Contacteer ons