Oktober 2019

Thibeau, Ambitieuze grafisch ontwerper van over het water

Home > Blog > Artikel

#MeetThibeau

ENTHOUSIAST. SPONTAAN. CREATIEF. AMBITIEUS.

Jong bloed in ons creatief team, vorig jaar nog stagiair en nu klaar voor het echte werk! Zijn taak in ons team? IJzersterke content creëren voor onze klanten. Als grafisch ontwerper zorgt hij voor verbluffende ontwerpen die pixel-perfect uitgewerkt zijn! Houd daarnaast zeker onze Social Media in de gaten want Thibeau heeft nog veel meer straffe content klaarstaan! 

Wie is Thibeau?

Zoals de titel al voorspeld, hebben we onze nieuwste aanwinst aan de overkant van de brug gevonden. Thibeau is geboren en getogen in Bornem en je zal hem daar zeker en vast eens tegenkomen. Naast het ontwerpen van top content vind je hem in het weekend ook op het voetbalveld van KVK Hingene.

Als echte digital native was Thibeau tijdens zijn opleiding Interactive Multimedia Design echt gebeten door de digitale wereld. Als creatieveling was de focus tijdens zijn opleiding uiteraard design, de laatste nieuwe trends in de grafische sector zijn dan ook geen geheim voor hem.

#AskThibeau

Waarom ben je bij Popkorn aan de slag gegaan?

“Na hier enkele maanden stage te doen, wist ik dat ik graag deel uit ging maken van dit team. De sfeer bij Popkorn is echt uniek, ik kom met veel plezier naar het werk en voelde me al vanaf dag één deel van het team! Tijdens mijn stage heb ik hier ook enorm veel bijgeleerd, wat ik zeer belangrijk vind aan een job. Ik ben een ambitieus persoon en word graag uitgedaagd! Toen ik na mijn stage een contractvoorstel kreeg dan moest ik geen 2x nadenken, dit was de perfecte plek om mijn carrière te starten.". Thibeau is geboren en getogen in Bornem en je zal hem daar zeker en vast eens tegenkomen. Naast het ontwerpen van top content vind je hem in het weekend ook op het voetbalveld KVK Hingene.

Als echte digital native was Thibeau tijdens zijn opleiding Interactive Multimedia Design echt gebeten door de digitale wereld. Als echte creatieveling was focus tijdens de opleiding dan ook naar design, de laatste nieuwe trends omtrent design zijn dan ook geen geheim voor hem.

Off-White

#LessIsMore

Is er een bepaald merk waar je als designer echt naar opkijkt?

“Als ik er echt één moet uitkiezen, dan kies ik voor de designs van Off-White! Minimalistische designs zijn echt wel mijn ding, en Off-White zorgt voor een minimalistische stijl maar dan met heel wat creativiteit. Deze producten zijn steeds beperkt in stock, het zijn echte limited editions. Net zoals de producten van @Supreme houd ik wel van deze exclusieve en unieke ontwerpen!”

Foto Popkorn Team

Nog vragen?

Wil je graag nog meer ontdekken over Thibeau? Houd dan zeker onze sociale media in de gaten!

Meer over Thibeau Contacteer ons