Mei 2021

Waarom zijn dronebeelden zo populair?

Home > Blog > Waarom zijn dronebeelden zo populair

#InHetKort

Dronebeelden in je marketingplan

De laatste tijd beginnen meer en meer bedrijven dronebeelden te integreren in hun marketingplan. Maar waarom zijn dronebeelden nu zo populair? Wij geven je enkele voorbeelden in onderstaande blog.

Beelden vanuit de lucht

Met een drone kan je op plaatsen komen waar je als foto/videograaf nooit kon komen zonder heel veel geld te betalen. Voordat drones op de markt waren kon je enkel beelden vanuit de lucht nemen vanuit een vliegtuig of helikopter. Nu kan je simpelweg beelden maken met een drone en zo waanzinnige landschappen in beeld brengen.

Drone in marketing

Je kan je onderscheiden van anderen
Drone beelden geven automatisch een wow-factor aan je video's. Wanneer je iets ziet vanuit een ander perspectief (vanuit de lucht in dit geval), tilt dit de visuele ervaring naar een heel ander niveau. Je ziet bijvoorbeeld meer vanuit vogelperspectief en dit kan betoverend zijn. Hiermee ben je dus in staat om meer aandacht te trekken naar de video ongeacht wat je laat zien. Mensen zijn gewoon om alles te zien van de grond af dus wanneer ze een beeld vanuit de lucht zien zullen ze hoogstwaarschijnlijk wel aandachtig kijken.

Verschillende doeleinden voor dronebeelden

Multifunctionele doeleinden

Dronebeelden kan je in elke sector gebruiken. Wil je het in vastgoed gebruiken? Geen nood! Met enkele dronebeelden kan je de hele locatie in tot in het kleinste detail in beeld brengen. Daarnaast kan je dronebeelden ook gebruiken in de bouwsector. Hiermee kan je het proces van opbouw of afbraak in beeld brengen vanuit de lucht. Zo kan je unieke beelden maken die je naar de klant als update kan sturen maar daarnaast kan je ze ook gebruiken voor je sociale media accounts.

Transportbedrijven of autofabrikanten kunnen dan weer met de hulp van een drone hun diensten en producten in de kijker zetten. Producten zoals auto's, boten, trucks en nog veel meer. Er is tegenwoordig geen auto of transportcommercial zonder dronebeelden.

Foto Popkorn Team

Je eigen dronebeelden?

Heb je interesse in je eigen dronebeelden om je bedrijf en/of diensten in de kijker te zetten? Wij kunnen je bijstaan in het maken van deze beelden. Contacteer ons gerust, dan bekijken we alle mogelijkheden!

Meer over Thibeau Contacteer ons