DAF Trucks België Luxemburg

Online marketing Social Media

Een robuuste video campagne in aanloop naar Matexpo

Home > Cases > DAF Trucks BELUX

#DAFTrucksBELUX

Bouwvoertuigen in de markt zetten!

De bouwsector raken met een krachtige video campagne in aanloop naar Matexpo? Met de nieuwste reeks bouwvoertuigen van DAF voor onze camera's zijn we gestart aan een video campagne rond de grootste bouwbeurs van België, Matexpo.

Kracht en betrouwbaarheid

Veelzijdigheid troef

Om de kracht en betrouwbaarheid van DAF's bouwvoertuigen te benadrukken, hebben we een reeks video's geproduceerd die de veelzijdigheid en innovatie van hun aanbod tonen. De campagne omvatte beelden van Ride & Drive events, technische uiteenzettingen en gebruikerservaringen welke doorheen de hele campagne werden gebruikt.

Strategie

100 dagen campagne

Startend 100 dagen voor Matexpo, creëerden we een gestructureerde reeks video's die opbouwden naar het evenement, waarmee we de nieuwsgierigheid en interesse van het publiek vasthielden. Onze campagne genereerde aanzienlijke zichtbaarheid op sociale media, met een stroom van positieve feedback en een sterke toename in betrokkenheid vanuit de doelgroep. De consequente kwaliteit en boodschap van de video's versterkten de merkidentiteit van DAF en positioneerden hen als een leider in de bouwsector. Op Matexpo zelf waren we uiteraard ook aanwezig voor het opstellen van een aftermovie.

Wat we hebben gerealiseerd voor DAF Trucks

Video content

We hebben een samenhangende serie van video's uitgerold die de kwaliteit en duurzaamheid van DAF's bouwvoertuigen belicht.

Evenement promotie

Efficiënt gebruik van Ride & Drive events en technische besprekingen om interesse en enthousiasme op te wekken voorafgaand aan Matexpo.

Sociale media betrokkenheid

Significante toename van zichtbaarheid op sociale mediaplatformen, resulterend in een sterke connectie met het professionele publiek.

Van Landgraaf tot Kortrijk!

Inspelen op alle vlakken

Van interview tot bijrijder op de (opklapbare!) passagierszetel. Met onze camera's volgen we de trucks en hun bestuurders over asfalt, regenachtige banen, de groeve in Landgraaf en zelfs tot in de hallen van Kortrijk Xpo. Geniet mee van enkele sfeerbeelden uit de campagne!