VRD Logistiek

Marketing Creatie Ontwikkeling

Van de N16 naar het web

Home > Cases > VRD Logistiek

#OneBigFamily

Familie met een hart voor logistiek

VRD is een bekend gezicht in hun regio met een groot aantal faciliteiten in Temse en Bornem. Wat hen echter speciaal maakt is hun bestaan als familiebedrijf. Geen koele entiteit dus maar een warme familie met een hart voor logistiek.

Bepalen van de huisstijl

Eerst en vooral hielpen we VRD in het bepalen en ontwerpen van hun huisstijl. Een nieuw logo stond aan de basis, waarna bijhorende businesscards en printreclame werden uitgewerkt. In een cleane en strakke stijl werd het design voor deze media uitgewerkt, en verder doorgetrokken naar hun nieuwe website.

Totaalaanpak

Van flyer tot event aftermovie

We begeleiden VRD bij het opmaken van posters, flyers, panelen, deurstickers, banners, en veel meer. Deze media zorgt ervoor dat het logo van VRD overal in Temse vertegenwoordigd wordt. Ook bij events en milestones van het bedrijf zorgen we voor een passende reflectie op sociale media, dit via media zoals videoproductie of algemene sociale media content.

VRDplus on ipad

Here, there, everywhere.

Offline, online en alles daartussen

De kanalen die we inzetten om de identiteit van VRD te versterken zijn een professionele website en aanwezigheid op sociale media. Daarbuiten schakelen we print reclame zoals banners, flyers, kalenders, … in om VRD meer in het straatbeeld terug te laten komen. Al deze kanalen werken hand in hand om bezoekers en potentiële klanten aan te trekken.

VRD inkomscherm in Temse

Wat is er vandaag op het menu?

Inkomscherm bij VRD Temse

Om de vele chauffeurs en medewerkers op een leuke, gemakkelijke manier te informeren ontwikkelden we een inkomscherm op het kantoor van VRD Temse. Een medewerker kan door middel van een online portaal belangrijke informatie op dit scherm tevoorschijn laten komen. Zo worden bezoekers geïnformeerd over het weer, files, nieuws- en sportberichten, bedrijfsupdates en meer.