Traxio

Design Development

Homologatie.be

Home > Cases > Traxio

Een overvloed aan informatie weergeven in een duidelijke, verfrissende structuur. Dat was de briefing voor de nieuwe website voor homologatie van Traxio. We gingen aan de slag met een dashboard look-and-feel die zowel gebruiksvriendelijk als duidelijk informatie overbrengt naar alle gebruikers van het platform.

Webdesign op maat

Bedrijven en user management

Aangezien er een groot aantal bedrijven gekoppeld is aan het platform met elk een nog groter aantal gebruikers is het zeer belangrijk om een performante website te bouwen. Zo maken we steeds gebruik van de meest recente versie van het Laravel framework om dit te verzekeren. Daarnaast moeten de bedrijven en users ook beheerd worden, hiervoor komt het gepersonaliseerde Content Management Systeeme in actie. Aanvragen van accounts beheren, bedrijven en users in bulk uploaden of updaten en nog veel meer is allemaal mogelijk in het back-end systeem van de nieuwe website.

Beperkte toegang elipse

Beperkte toegang en vlotte aanvragen

Niet al de content van deze website is direct toegankelijk voor alle bezoekers van de website. Enkel geregistreerde gebruikers krijgen volledige toegang tot de informatie die de website te bieden heeft. Deze toegang kan eenvoudig door gebruikers aangevraagd worden en door de beheerders goed- of afgekeurd worden.

Je zal ons waarschijnlijk op ons woord moeten geloven want niet iedereen kan de website zomaar volledig doornemen.

Ontdek de website hier