KCVM

Design Development Marketing

Kärcher Center Van Mol

Home > Cases > Kärcher Center Van Mol

Een Kärcher kopen kan je ook online, op een splinternieuwe Shopify website: de nieuwe website van Kärcher Center Van Mol. Als Kärcher Home & Garden en Professional verdeler met vestigingen in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen had Kärcher Center Van Mol nood aan een vernieuwing van hun website. Om alles samen te houden, zowel webshop als algemene informatie, werd er gekozen voor een Shopify website op maat. We leiden je graag rond in de nieuwe website van Kärcher Center Van Mol

Webdesign op maat elipse

One-stop-shop online!

Omdat zowel Particulier als Professional bij Kärcher Center Van Mol terecht moet kunnen was het nodige om een totaalplatform te creëeren. Waar er bij Shopify vooral de nadruk ligt op het webshop gebeuren is het ook perfect mogelijk om in te spelen als algemene website met offerte aanvragen en meer voor de zakelijke klant. Dit hebben we dan ook toegepast en bewezen in hun nieuwe website.

Aan de hand van een volledig gepersonaliseerd Shopify platform met de Kärcher Center Van Mol huisstijl is de gehele website eenvoudig via het Shopify CMS aan te passen.

Marketing + Website = Success!

Marketing + Website = Success!

Met de lancering van de nieuwe website is het voor Kärcher Center Van Mol ook mogelijk sterker in te spelen via sociale media en Google Ads. Daar er bij hun vorige website weinig ruimte was tot absolute controle is dit nu niet langer het geval en heeft elke pagina, elk product of dienst de mogelijkheid om optimaal in te spelen op het ontvangen van webverkeer afkomstig van Google Ads of sociale media links.

Ontdek het hele marketing verhaal