Stake5

Marketing Google Ads

Meer halen uit Google Ads

Home > Cases > Stake5

#OnlineMarketing

Meer halen uit Google Ads

Dat iedereen een Google Ads account kan opstarten is natuurlijk een feit. Maar dat niet iedereen er hetzelfde resultaat zal uit halen, is zeker ook waar. Wij gingen aan de slag om de Google Ads resultaten te verhogen!

Google Ads aanpak elipse

#ThinkBeforeYouAct

Analyseren alvorens te herstructureren

Omdat Stake5 reeds over een aantal lopende campagnes beschikte was het belangrijk de huidige staat van hun campagnes te analyseren. Een grondige kijk in hun lopende campagnes en een gedetailleerd gesprek met de klant aan tafel bracht al snel de data en opmerkingen naar boven die we nodig hadden om aan een complete herstructurering te beginnen.

Gerichter en concreter

Met een herverdeling van het budget over verschillende nieuwe campagnes die elk aansluiten bij de specifieke targets van Stake5 werd er een duidelijke campagnestructuur op poten gezet. De conversie grafieken gingen al snel de hoogte in met een merkbare verhoging van het aantal offerte en contact aanvragen. Aangepaste doelgroepen en teksten zorgde voor een betere match tussen advertentie en ontvanger met een hogere conversiegraad tot gevolg.

Website stake5

Meten is weten

Google Ads is naast een marketing tool ook een leermiddel. Je krijgt zeer concrete data over je doelgroep en kan hieruit gerichte conclusies trekken. Er is aan Google Ads ook nooit echt een einde aan de mogelijkheden. Steeds blijven opvolgen en optimaliseren is hier de boodschap waar we onze klanten graag bij helpen.