SEO for dummy’s

SEO

‘SEO’, je hebt het misschien wel al eens hier of daar gehoord maar wat is het nu eigenlijk? En waarom draaft iedereen er steeds over door? Search Engine Optimization of “SEO” is in mensentaal simpelweg ‘op de hoeveelste plaats je website verschijnt in Google na een zoekopdracht’.

Lees meer

Behandel je bedrijf als een persoon op Social Media

Social Media

Social Media is persoonlijk, dat weet iedereen. Maar niet alle bedrijven of merken gaan hier correct op inspelen. Wanneer je de communicatie van je Social Media kanalen gaat regelen vanuit een persoonlijk perspectief in plaats van dat van je bedrijf, zal je sneller positieve reacties krijgen van je doelpubliek.

Lees meer

Een terugblik op Laracon EU

Conferentie - Amsterdam

De heilige graal voor Laravel Developers vond dit jaar alweer plaats in Amsterdam. Theater de Meervaart werd omgetoverd tot een paradijs voor web developers die gebruik maken van het Laravel PHP Framework. 3 dagen lang werden er verschillende workshops en talks gehouden over een uitgebreid aanbod aan thema’s. Ook wij waren aanwezig, en de sprekers waar wij het meeste van onthouden hebben komen hieronder even aan bod.

 

Lees meer

Haal meer uit talen

Website - Social media

Bevindt jouw primaire doelgroep zich enkel in Vlaanderen? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk al ver met enkel Nederlandse communicatie. Bevindt jouw doelgroep zich over heel België, heel Europa of heel de wereld is een communicatie in verschillende talen een noodzaak. Meertalige communicatie is meer dan vertalen, hoe ga je om met deze verschillende talen?

Lees meer

Social media integratie

Website - Social Media

Vandaag kunnen uw social media accounts en website eenvoudig gekoppeld worden. Online geldt hoe meer alles met elkaar verbonden is hoe makkelijker je wordt teruggevonden. Investeer dus niet enkel in de hipste en nieuwste social media trends maar focus op het centraal punt van uw bedrijf, uw website.

Lees meer