Een terugblik op Laracon EU

Conferentie - Amsterdam

De heilige graal voor Laravel Developers vond dit jaar alweer plaats in Amsterdam. Theater de Meervaart werd omgetoverd tot een paradijs voor web developers die gebruik maken van het Laravel PHP Framework. 3 dagen lang werden er verschillende workshops en talks gehouden over een uitgebreid aanbod aan thema’s. Ook wij waren aanwezig, en de sprekers waar wij het meeste van onthouden hebben komen hieronder even aan bod.

 

Lees meer

Haal meer uit talen

Website - Social media

Bevindt jouw primaire doelgroep zich enkel in Vlaanderen? Dan kom je hoogstwaarschijnlijk al ver met enkel Nederlandse communicatie. Bevindt jouw doelgroep zich over heel België, heel Europa of heel de wereld is een communicatie in verschillende talen een noodzaak. Meertalige communicatie is meer dan vertalen, hoe ga je om met deze verschillende talen?

Lees meer

Social media integratie

Website - Social Media

Vandaag kunnen uw social media accounts en website eenvoudig gekoppeld worden. Online geldt hoe meer alles met elkaar verbonden is hoe makkelijker je wordt teruggevonden. Investeer dus niet enkel in de hipste en nieuwste social media trends maar focus op het centraal punt van uw bedrijf, uw website.

Lees meer

Uw bedrijf, uw website

Website

Het is ondertussen al even terugblikken als we naar naar websites van de jaren ‘90 kijken. Een periode waar de bedrijven zich konden onderscheiden door een website te hebben. Zwarte pagina’s met witte of gele teksten, iconen die van hier naar daar springen. Dat het er vandaag de dag anders aan toe gaat is logisch maar hoe zit een hedendaagse website in elkaar. Ontdek een snelle blik achter de opbouw van websites in de 21ste eeuw.

Lees meer