REMICO

Opgericht in de jaren 90 en sinds kort overgenomen door een jong team, Remico is de lokale speler op het vlak van bedrijfsvastgoed in het Waasland en Klein-Brabant. Met hun locatie in Temse legt Remico de focus op een vlotte communicatie en een professionele service op maat van de klant.

Rebranding

Omdat Remico al een bekende naam was uit de jaren 90 in het bedrijfsvastgoed is een rebranding bij overname zeer gevoelig. Hiervoor hebben we dan ook geopteerd voor een huisstijl die ook aanvoelt als een frisse wind door het bedrijf. De combinatie van het behoudt van naam, kleuren, slogan en algemeen gevoel zorgt voor een vertrouwd gevoel bij klanten.

Digitale communicatie

Voor een snelle en vlotte communicatie op de website hebben we ingespeeld op de vragen van gebruikers. Een persoonlijke aanpak waarbij er steeds wordt opgevangen of de bezoekers gevonden hebben wat ze zochten. Hierbij leggen we de focus op het contact zoeken met de makelaar om de digitale bezoekers tot in hun kantoor te krijgen.

Panden realtime beheren

Omdat automatisatie tijd bespaart is er geopteerd om van een papieren systeem over te schakelen naar een volledig digitaal systeem voor het beheer van panden. Omdat we met Remico een vertrouwd gevoel willen uitstralen naar hun (potentiƫle) klanten is er een website gebouwd die alle panden automatisch inlaadt vanuit hun systeem. Dit zorgt ervoor dat er op ieder moment actuele informatie wordt weergegeven op een website aangepast voor hun bezoekers.