REMICO

rebranding & website

Remico is een bedrijf met vele jaren ervaring in het bedrijfsvastgoed. Met een overname binnen het bedrijf is er een vernieuwing doorgevoerd in de huisstijl. Een huisstijl dat herkenbaar is maar toch voor frisheid zorgt. Samen met Remico is Popkorn aan de vernieuwing begonnen.

Lees meer

Nirwana

Website

Nirwana is een raakvlak tussen ergonomie en ecologie, een totaalconcept voor gezond liggen, zitten en wonen. Popkorn leverde een website aan die perfect bij hun design meubelen past en dezelfde kwaliteit en zorg uitstraalt als hun producten.

Lees meer

DAF Trucks Belux

social media

DAF Trucks BELUX, de Facebookpagina voor de Belgische en Luxemburgse afdeling van DAF Trucks N.V. Een Facebook-concept dat inspeelt op de Belgische en Luxemburgse doelgroepen in een internationaal geheel om een specifieke doelgroep te bereiken.

Lees meer

VdB Energie

Website

Voor VdB Energie maakten we een website die actuele prijzen voor al hun tankstations over heel vlaanderen op de kaart zet. Ook het bestellen van brandstof of een tankkaart via de website is een mogelijkheid.

Lees meer

Popkorn

360° panorama's

Een speciale camera maakt een opname van alles wat zich rond hem bevindt en maakt hier één beeld van. Wanneer je het rond een bal zou spannen zie je een panorama beeld waar je in rond kan kijken. Een volledige 360 graden panorama foto van jouw bedrijf, zaal, restaurant of dergelijke, alles is mogelijk.

Lees meer

Stuur ons een bericht.